10:00 Lepota i Moda Hulahopke će se 2025. nositi u ovoj boji: Crna je pala u zaborav pored modernije nijanse, idealna je za zimu
11:09 Lepota i Moda Baletski stil će se nositi 2025. godine: Nežne nijanse i lepršave suknje nisu samo za balerine, možete ih obući bukvalno svakog dana
17:02 Lepota i Moda Zimska boja koju ćete nositi cele 2025. godine: Neodoljiva nijansa se lako kombinuje za dan i noć, izgleda prelepo na svim ženama
09:03 Lepota i Moda Jedine čizme koje ćete nositi ove sezone: Neodoljivo privlačne, čine noge vizuelno dužim, a materijal će vas osvojiti na prvi pogled
10:23 Lepota i Moda Baka Čola je modna ikona: U devetoj deceniji izgleda kao tinejdžerka, zavide joj i mnogo mlađe, ovaj stil morate da vidite!
17:40 Lepota i Moda Vizuelno stanjuje figuru: Modni trikovi koji će vam pomoći da sakrijete stomak i izgledate vitko
12:02 Lepota i Moda Ma šta će vam farmerke: Ove pantalone su mnogo lepše i prijatnije, perfektno sakrivaju kilograme, a boja je fantastična
17:30 Lepota i Moda ,,Ružne" farmerke su ponovo u modi: U njima se jedva diše, ali zato ćete izgledati mršavo kao Kejt Mos, vizuelno izdužuju figuru
15:21 Lepota i Moda Ova devojka na sebi nosi 280 hiljada evra: Prošetala je gradom u kombinaciji koja vredi kao luksuzni stan u Beogradu (FOTO)
18:30 Lepota i Moda Nije ni crvena, ni žuta: Ova boja dominira jesenjom modom, na prvi pogled deluje obično, ali joj definitivno nema mane
08:57 Lepota i Moda Ne morate da pravite kompromis: Džemper sa šalom koji se ne odvaja je savršen izbor za jesen, kombinuje se uz sve
10:00 Lepota i Moda Zaboravite na farmerke, ove pantalone su u trendu: Zbog modela koji je bio popularan 70-ih žene prave redove u prodavnici
16:34 Ispovesti U vezi je sa 22 godine starijim i tretira je kao kraljicu: "Ne moram ni prstom da mrdnem, a mene gleda kao u boginju"
16:03 Dom i saveti Želite da uštedite, a da vam bude toplo? Neka vam radijatori budu okrenuti na ovoj brojki
15:38 Dom i saveti Ne sadrži kofein, a "podiže" energiju baš kao kafa: Ovaj napitak je njena odlična zamena, a ukus je božanstven
15:10 Porodica Tata me vozi na posao, a imam 27 godina: Devojka ne vidi uopšte problem u tome, šta vi mislite o ovom trendu koji je zaludeo mlađe generacije?
14:50 Ispovesti "Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje": Bezobrazna svekrva mi je dala uvredljiv poklon, a nije imala pojma da se sama izblamirala
14:32 Poznati Pretili joj smrću, a danas je jedna od najuticajnijih žena na svetu: Zagazila je u devetu deceniju, a i dalje se bori kao lavica