14:00 Ispovesti Posle stravične NESREĆNE devojka je završila u komi: Kada se probudila bila je SAMA jer joj je VERENIK otišao ljubavnicom
09:41 Porodica Napisala sam pismo ljubavnici mog muža: Pozvala me iste sekunde kada ga je pročitala i evo šta mi je rekla
14:38 Ispovesti Popila sam kafu sa LJUBAVNICOM mog muža: Htela sam oči da joj iskopam, ali onda se desilo nešto o čemu nisam mogla ni da SANJAM
08:00 Ispovesti Ja sam DRUGA ŽENA: Ispovest ljubavnice koja je poslala pismo prevarenoj ženi, jedni kažu da je ISKRENO i EMOTIVNO, a za druge je ŠOKANTNO
18:21 Ispovesti "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
22:00 Porodica Profesionalna ljubavnica daje SAVETE ženama: Garantuje da vas niko neće VARATI ako budete dosledne u ovome
21:30 Ispovesti Danijela iz Čačka ISPRIČALA je kako je PREVAROM spasila brak: Tri puta je OSTAVLJAO, pa su se mirili, a zatim je pronašla CAKU kako da je voli više nego IKADA
06:10 Poznati Pike bez srama PRVI put objavio fotografiju sa LJUBAVNICOM: Ekspodirala je od KOMENTARA, da li će Šakira opet odreagovati?
12:20 Ispovesti Dopustila sam MUŽU da ima ljubavnicu: To je bila moja najbolja prijateljica Sara, zahvaljujući njoj sam sačuvala brak
23:00 Ispovesti Supruga me je savetavala da nađem ljubavnicu: Našao sam TRI devojke za zabavu, a sad nisam u stanju da joj saopštim šta se desilo
18:30 Poznati Ova žena je zamalo UNIŠTILA brak Bekamovih: Tvrdila da mu se GADI koščato telo od Viktorije i da ima jednu ČUDNU fantaziju
09:54 Lepota i Moda Šta smanjuje pojavu sedih? Genetika igra veliku ulogu, ali ipak postoji nešto što možete da uradite, nisu sve lađe potonule
09:35 Dom i saveti Znate li vi razliku: Evo čemu služi sjajna, a čemu mat strana aluminijumske folije, imaju različitu namenu
09:12 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je potpuno bezazlen: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
08:46 Poznati "Rođeni otac me silovao": Ćerka slavnog glumca šokirala svet, priznala da je maštala o tome da ga ubije
08:20 Zdravlje Da li je cvekla uopšte zdrava? Istina o ovom povrću konačno obelodanjena, evo ko treba da je izbegava
07:56 Porodica Šokirala pravilima: „Ne dam deci da prespavaju kod bake i niko ne sme da ih ljubi, čak ni ona!“