Nije više mogla da izdrži pritisak: „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me iznenadilo“

Vesti 13.02.2024 12:54 0

Jedna žena je odlučila da prizna svom suprugu šta je uradila, ali njegov odgovor nije očekivala.

žena

Shutterstock

Žena je bila zapanjena reakcijom svog muža na njeno priznanje da ima ljubavnu aferu. Dugo je to pritiskalo kao kamen, a onda mu je sve rekla. Viđala se muškarcem koji je poznavao njenog supruga, ali nije ni sanjala da će priznati to svom mužu sve dok je zajednički prijatelj nije uhvatio kako se ljubi sa svojim ljubavnikom krišom, na jednoj zabavi.

Pošto ju je taj prijatelj nedeljama gnjavio, odlučila je da ispriča mužu sve, ali njegov odgovor ju je razljutio. Kaže da se njen muž nasmejao kad mu je sve ispričala i da je čak rekao da nastavi da se viđa s drugima jer njemu to ne smeta! Međutim, žena se sada oseća još gore jer je to dokaz da njenom mužu uopšte nije stalo do nje.

žena

Shutterstock

 

„Kada je zajednički prijatelj počeo da stavlja na Fejsbuk citate o laganju i varanju, znala sam da su svi bili upućeni u to i da je igra gotova. Nisam više mogla da podnesem stres pa sam rekla mužu šta sam radila. Ali me je zapanjila njegova reakcija. Nije ga brinulo moje ponašanje, čak je rekao da nastavim da se viđam s drugim muškarcima. Tako sam zbunjena. Ne mislim da će moj ljubavnik napustiti svoju porodicu, a mog supruga nije briga za mene“, kaže ova žena, a prenosi „Miror“.

Zatim je otkrila da je prilično sigurna da je i nju suprug varao, ali to nikada nije otvoreno priznao, dodajući da samo želi kraj sebe muškarca kome je stvarno stalo do nje i koji je ceni. Stručnjaka za partnerske odnose je savetovao da prekine aferu jer njen ljubavnik ne planira da napusti svoju porodivu i da razmisli ima li sa svojim suprugom zajedničku budućnost, naglašavajući važnost iskrenosti i međusobnog poštovanja.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading