Jana je najplaćenija ljubavnica na svetu: Šeik je obasipa poklonima, uživa u čarima luksuza, a ovo radi zauvzrat

Olja Jelić Vesti 01.09.2023 17:24 0

Za Janu Orfevu, ukrajinsku manekenku, kažu da je najplaćenija ljubavnica na svetu.

Jana Orfeva

Printscreen/Instagram

Za Janu Orfevu, ukrajinsku manekenku, kažu da je najplaćenija ljubavnica na svetu. Ona je ljubavnica saudijskog princa i za to joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca. Mnoge devojke maštaju o tome da nađu bogatog šeika da bi mogle da uživaju u čarima luksuza, a ovoj ukrajinskoj manekenki se san i ostvario.

 

 

Jana sa bogatim princem uživa već tri godine, a osim što zbog "titule ljubavnice" svakoga dana dobija oko 5.000 evra, saudijski multumilioner joj poklanja luksuzna putovanja, brendirane tašne, cipele, garderobu, ali i skupocene automobile, piše Daily Star.

Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

 

 

Ona na plaćena putovanja uglavnom ide sama, dok joj se ponekad pridruži i princ.

Kako se dalje navodi, ova lepotica novac je iskoristila tako što je kupila luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi, a prijatelji je opisuju kao dobru, ali razmaženu devojku.

Takođe, Jana mnogo ulaže u svoj fizički izgled, što je očigledno, a mnogi komentarišu da joj je to jedini posao koji ima.

 

 

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote. Iako danas krije svoju prošlost, pa tako i to kako je nekada izgedala, stare fotografije su pokazale koliko se Jana promenila, prenosi Kurir Stil. 

Suzy VA

 

Komentari (0)
Loading