„Bila sam besna kao ris!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila

Vesti 11.01.2024 21:42 0

Njen suprug je imao ljubavnicu samo nekoliko metara dalje od njihovog stana. Išao je kod nje sedam meseci, dok Andrea nije saznala.

andrea

Printscreen/TikTok

Spisateljica i „lajfkouč“ Andrea Oven na svom TikTok profilu uglavnom deli savete o ljubavnim vezama, a nedavno je u viralnom videu podelila i sopstveno, ne baš lepo, iskustvo sa bivšim suprugom. Još 2006. godine je saznala da ju je suprug sedam meseci varao sa komšinicom, koja je s njim čak i zatrudnela!

Najgore joj je bilo upravo saznanje da se toliko vremena viđao sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje od njih. U naletu besa odlučila je da mu se osveti. Uzela je makaze i isekla mu sve gaće i pantalone.

"Napravila sam rupu na svim njegovim gaćama i pantalonama", priča ona. Pre toga mu je napisala poruku koju je ostavila pored uništene odeće. "Budući da ne možeš da ga držiš u pantalonama, pomoći ću ti", napisala je u poruci.

 

 

Ona se razvela, a svojom je pričom je i druge žene navela da podele slična iskustva. "Kada sam otkrila da me suprug vara, njegovom četkicom za zube sam oribala WC šolju i vratila je na mesto!“, napisala je jedna žena.

Andrea na svom TikTok profilu muškarcima i ženama odgovara na pitanja o toksičnim vezama, važnosti komunikacije, i savetuje ih kako da se nose s bolnim raskidom ili razvodom.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading