VELIKI HOROSKOP ZA JUL Ovan će zažaliti zbog impulsivnosti, Blizancima napredak na poslu, Vagi stiže veliki novac

Slobodanka Ćorić Vesti 17.06.2024 18:45 0

Ostavite kreditne kartice u novčaniku i veće novčanice kod kuće postoji tendencija ka preteranom optimizmu ili naivnosti

Devojke u haljinama

Shutterstock

Planeta Neptun počinje period prividnog retrogradnog kretanja rano ujutru 2. jula. Zbog toga će tokom cele prve nedelje ovog meseca biti relativno "zaključana" u koraku sa našom planetom. Ovo će joj dati snažan uticaj.

Planeta Neptun vlada muzikom, umetnošću, plesom, fotografijom, vizijama, snovima, iluzijama i kolektivnom nesvesnim.

Prva nedelja jula biće vreme kada će snovi biti obilni, kreativnost visoka, a sve će delovati moguće. Međutim, pod ovim uticajem postoji i tendencija ka preteranom optimizmu ili naivnosti, stoga ostavite kreditne kartice u novčaniku i veće novčanice kod kuće. Ipak, pobrinite se da su papir i olovke pri ruci kako biste mogli da zabeležite svoje ideje. Poput snova, one mogu odleteti ako nisu vezane za nešto fizičko.

Ovan

Prošle akcije bi mogle doneti trenutne dividende 5. jula; potražite prilike. Impulsivnost 15. jula može vas skupo koštati. Izuzetno ste kreativni 25. jula; posebno je povoljno vreme za pisanje.

Bik

Možda ćete dobiti poruku od starog prijatelja 2. jula. Vaša intuicija je izvanredna 8. jula. Biti autoritativan 12. jula može vam napraviti probleme u karijeri.

Blizanci

Kreativnost je posebno naglašena 2. jula. Ako nešto kupite 3. jula, verovatno ćete platiti previše. Imate sjajne ideje za napredovanje 8. jula. Pazite na reči koje birate kada razgovarate s drugima 20. jula.

Rak

Prijatelji bi vas mogli izvesti na zaista dobar provod 2. jula. Potpuno ste sjajni 6. jula; vaša energija je odlična, intuicija snažna, i svi vas vole. Ne dozvolite da vas drugi iznerviraju 23. jula.

Lav

18. jula, san bi vam mogao pružiti uvide za poboljšanje karijere. Kreativnost je vaša 21. jula. 23. jula izbegnite raspravu s partnerom biranjem solo projekta.

Devica

Posebno ste kreativni 2. jula; prijatelji vam mogu pomoći. Biti autoritativan 3. jula može vas koštati na poslu. Snovi oko 8. jula mogu pružiti uvide za unapređenje karijere.

Vaga

Prošle akcije na poslu ili u karijeri mogu vam doneti trenutne dividende 2. jula. Intuicija za privlačenje više novca može biti vaša 8. jula. Prijatelji neće biti zadovoljni ako ih pokušate gurati 12. jula.

Škorpija

5. juli bio bi odličan dan da završite nešto na čemu radite. Intuicija o zaradi više novca je vaša 21. jula. Izbegavajte tendenciju da budete tvrdoglavi s drugima tako što ćete se posvetiti solo projektu 23. jula.

Strelac

Želja za putovanjem je jaka 8. jula i može biti veoma uživancija. Dar govora imate 17. i 18. jula, i drugi su zainteresovani za ono što imate da kažete. Veče s partnerom bi bilo veoma prijatno 21. jula.

Jarac

2. juli bio bi odličan dan za dubok razgovor sa partnerom. Kreativnost je vaša 5. jula; pisanje je posebno povoljno. Ljudi su zainteresovani za ono što imate da kažete 19. i 20. jula.

Vodolija

Zagledajte se u svoje unutrašnje biće i to će vam pružiti uvide koji će vam pomoći na poslu 8. jula. Vaša intuicija je posebno jaka 18. jula. Impulzivni govor može vam zadati probleme 21. jula.

Ribe

Definitivno imate dar za reči 2. jula. Posebno ste kreativni 11. jula. Imate jedinstvenu sposobnost da razumete druge 21. jula.

Komentari (0)
Loading