Dnevni horoskop za subotu, 27. jul: Devica je u svađi sa bližnjima, Jarac napreduje na poslu, a ovaj znak će "procvetati" u ljubavi

Nena Janković Vesti 26.07.2024 19:30 0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Ovan 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovom porodicom. Najpametnije vam je da se družite sa ljudima koji vam žele dobro posebno u vezi posla i poslovne saradnje. 

Bik 

U narednom periodu bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim potezima. Pokušajte da se posvetite svemu onome što ste zapostavili zbog partnera i njegovih planova od ranije. Zdravlje je odlično. 

Blizanci 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i sa drugim ljudima posebno kada su u pitanju odnosi sa javnošću. Što se tiče zdravlja povedite računa o mogućim padom imuniteta. 

Rak

U narednih  nekoliko dana bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom drugih ljudi, potrudite se da sve stvari dovedete u savršen red. Mogući problemi u komunikaciji sa roditeljima ili porodicom.

Lav 

Vaša poslovna situacija biće bolje onog momenta kad se naučite da stvari sagledavate iz ugla drugih. Ljubavna situacija biće bolja onog momenta kada partner bude hteo da razgovara sa vama otvoreno i iskreno..

Devica

Danas ste previše tvrdoglavi da završite stvari koje se tiču samo vas. Mogući su problemi u okviru porodice iz koje potičete zbog novca. Nemojte dozvoliti da vas drugi opterećuju svojim problemima. 

Vaga 

Danas ćete biti i suviše tvrdoglavi da sebi priznate da možete da rešavate stvari jednostavno. Budite okrenuti poslovnoj situaciji koja će zaviseti isključivo od vas. Mogući problemi sa spavanjem. 

Škorpija 

Bićete danas previše opterećeni drugim ljudima što nije baš vaša osobina. Veoma ste iskreni prema sebi i prema voljenoj osobi što se dobro odražava na sve vaše buduće poslovne poteze. Shvatite da saradnja sa partnerom može samo da vam donese dobro..

Strelac

Danas ćete otvoriti novi proces u vašem životu posebno pod uticajem osobe u znaku Lava. Pokrenite se svemu onome što je važno vama i vašim saradnicima. Povedite računa o mogućim problemima sa kičmom. 

Jarac 

Danas će osoba u znaku Vodolije da vam saopšti neke nove informacije u vezi vašeg poslovanja. Nemojte dozvoliti da se osećate loše ako vam neko zamera na nekim potezima koje treba da odradite u narednih nekoliko dana. 

Vodolija 

Vaša poslovna situacija je znatno bolja u odnosu na prošli period zato što ste potegli mnogo dobrih poslovnih poteza.Čuvajte se naglih emotivnih preokreta jer partner je spreman mnogo toga drugačije da odradi. 

Riba

Danas ćete biti okrenuti svemu onome što ste preduzeli unazad desetak dana u vezi posla i poslovnih planova. Ljubavna situacija može biti bolja samo ako naučite da poštujete mnogo više partnera. Potrebno vam je više spavanje..

Bonus video:

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading