19:00 Ispovesti Ostavio ženu i dvoje dece zbog Ukrajinke, pa se žestoko POKAJAO: Izgubio POSAO i ostao bez DINARA a bivšoj ne sme ni da priđe!
22:00 Porodica Neverni MUŠKARCI otkrili istinu: Po ovom principu biraju LJUBAVNICE, nikada ne biste ni pomislili
18:25 Porodica Ako vaš partner spava u ovom POLOŽAJU, sigurno vas VARA: Dobro pogledajte i otkrijte PRELJUBNIKA na vreme!
14:15 Ispovesti BAKA Doris objasnila šta je uradila nakon što je saznala da je muž VARA: Mnogi se ODUŠEVILI i proglasili je pravom KRALJICOM
12:12 Ispovesti Ove LAŽI muževi koriste kada VARAJU: Postala je PROFESIONALNA ljubavnica nakon što je MUŽ prevario, a sada POMAŽE ženama da OTKRIJU švalere
14:46 Porodica ŠIROM OTVORITE OČI: Ovo su jasni ZNAKOVI da vas MUŽ VARA, a neki će vas potpuno izludeti!
08:30 Poznati Dnevno zarađuje i do 5.000 evra, ima samo jedno ZANIMANJE, a to je sve ono što NE SME da bude primer NIKOME!
21:37 Poznati Veliki košarkaški AS priznao da je ljubavnici napravio dete: Supruzi je poslao sramnu poruku "Ne zaslužuješ ovo poniženje"
09:00 Ispovesti "Tri godine mi se klela u VEČITU ljubav, a ja izigravao IDIOTA": Momak na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji izazvao BURU komentara
12:35 Poznati Sandra je LJUBAVNICA Roberta Kavalija: Mlađa je od njega skoro 50 godina, na nju je potrošio TRI MILIONA evra
20:33 Porodica Ovo je strah savakog DETETA sa RAZVEDENIM roditeljima: Kristina je "kriva" za SVE, a razlog je UŽASAN!
12:45 Zdravlje Popili ste kafu, ali ne pomaže: Evo zašto se osećate pospano čak i nakon napitka koji treba da vas razbudi
12:24 Ispovesti Eva je stavila providnu foliju u zamrzivač: Kada vidite koji problem je rešila, i vi ćete to uraditi!
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
11:34 Poznati Nesrećan život prelepe manekenke: Udavala se 4 puta, svi muževi su je maltretirali, jedan je čak zvao „krava muzara“!
11:09 Poznati Skinula baš sve: Megan Markl izgleda kao totalno druga osoba, u javnosti je niko nije video u ovom izdanju
10:48 Dom i saveti Kako uništiti korov u dvorištu: Poprskajte ga ovim sredstvom iz kupatila, bićete mirni celo leto!