„Pozvala sam restoran u koji je on otišao“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera sa ljubavnicom

Vesti 30.01.2024 09:55 0

Nazvala je restoran, opisala kakvog muškarca traži i rekla da mu priprema jedno iznenađenje.

par

Shutterstock

Felisija Burzota je na društvenoj mreži „TikTok“ u jednom videu ispričala kako je saznala da je partner vara. Rekao joj je da ide u restoran s prijateljima, a pošto je već neko vreme sumnjala da je vara, odlučila je da pozove restoran i pita samo jedno pitanje koje će joj otkriti da li je njena intuicija tačna ili ne.

Pozvala je restoran, opisala kojeg muškarca traži i rekla da mu priprema iznenađenje, pa želi da zna da li su stigli njegovi prijatelji ili ženska osoba, odnosno sestra. Hostesa restorana rekla je da sedi samo sa ženskom osobom, pa da pretpostavlja da mu je to onda sestra.

 

 

Felisija se zahvalila, prekinula vezu i shvatila da su njene sumnje u njegovu vernost tačne. Pošto je video pogledalo više od 5 miliona ljudi, a mnogo njih je tražilo da ispriča šta se dalje dešavalo, ona je  snimila još jedan video sa objašnjenjem.

U njemu je ispričala da, kada je zvala restoran, nije bila u gradu. Čim se vratila, otišla je kod njega kući i u krevetu pronašla veštačku trepavicu, koja nije bila njena jer ih ona ne nosi. Raskinula je odmah s njim. Kaže da se sada oseća bolje nego ikada.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading