20:46 Ispovesti Godinama sam se poredila s ljubavnicom svog muža: Kada sam je videla posle 10 godina umalo se nisam srušila
11:16 Poznati Bivša ljubavnica tužila kralja: Tvrdi da je zvao 10 puta na dan i uznemiravao, traži odštetu od 145 miliona evra
12:10 Poznati Verila se Rene Zelveger: Posle niza propalih ljubavi, u šestoj deceniji sreću ju pronašla pored deset godina mlađeg
21:55 Poznati Francuskinja je uspela da zavede muža jedne od najlepših glumica: Nalazi se među najuticajnicijim ženama, mnogi ne veruju šta vide
11:51 Ispovesti Uhvatila je muža na delu sa ljubavnicom: Nisu očekivali njeno pojavljivanje, a žene ostrašćeno komentarišu šta bi radile na njenom mestu
14:00 Ispovesti Posle stravične NESREĆNE devojka je završila u komi: Kada se probudila bila je SAMA jer joj je VERENIK otišao ljubavnicom
09:41 Porodica Napisala sam pismo ljubavnici mog muža: Pozvala me iste sekunde kada ga je pročitala i evo šta mi je rekla
14:38 Ispovesti Popila sam kafu sa LJUBAVNICOM mog muža: Htela sam oči da joj iskopam, ali onda se desilo nešto o čemu nisam mogla ni da SANJAM
08:00 Ispovesti Ja sam DRUGA ŽENA: Ispovest ljubavnice koja je poslala pismo prevarenoj ženi, jedni kažu da je ISKRENO i EMOTIVNO, a za druge je ŠOKANTNO
22:00 Porodica Profesionalna ljubavnica daje SAVETE ženama: Garantuje da vas niko neće VARATI ako budete dosledne u ovome
21:59 Dom i saveti Ne smrdi, već miriše kao ludo, a tera komarce momentalno: Nema više paljenja kafe i dima, samo ovo i beže kao đavo od krsta
21:28 Horoskop Sutra 7. jula Uran ulazi u Blizance i trajaće sedam dana: 3 horoskopska znaka doživeće procvat, evo na kom polju će im "granuti sunce"
20:58 Poznati Nije odolela najpopularnijem kroju pantalona: Dženifer Lopez nosi farmerke koje žene u Srbiji obožavaju, idu i na patike i na štikle
20:26 Zdravlje Paradajz i krastavac ne smeju da se jedu zajedno? Omiljena letnja salata nije najbolja kao što smo mislili, evo u čemu je caka
19:59 Poznati U seriji voleo Fibi, a u stvarnom životu nju: Evo koja glumica iz serije "Čari" je bila Kolova velika ljubav, doživeli istu sudbinu
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 7. jul: Rakovi, emocije će vam biti izražene, Ribe, stižu promene na ljubavnom planu