Prošla je kao bosa po trnju: Ljubomorna žena je saradnicu muža na sred ulice ošišala makazama i ne kaje se nimalo!

Olja Jelić Vesti 20.12.2023 15:59 0

Psihologe imamo upravo zato da nam pomognu da savladamo različite životne teškoće, međutim Peruanka Frančeska Vera Vargas nije uspela da prevaziđe svoje emotivne probleme

Napad ljubomorne žene

Printscreen/Youtube

Psihologe imamo upravo zato da nam pomognu da savladamo različite životne teškoće, međutim Peruanka Frančeska Vera Vargas nije uspela da prevaziđe svoje emotivne probleme.

A tu je medicinsku radnicu ljubomora obuzela do te mere da je pre neki dan na ulici makazama šišala Rozmeri Gambou, mladu devojku koju je optužila da joj otima supruga!

Devojka je incident zabeležila telefonom i objavila na društvenim mrežama, pa prenela i to da joj je pobesnela žena zapretila da će je ubiti.

Snimak sukoba trenutno je doprla do tamošnjih medija, koji su pojasnili da je do napada došlo 11. decembra na ulicama San Borje.

 

 

 

Ljubomorna žena je tog dana presrela asistentkinju svog supruga Karlosa Alanaija, u čijem advokatskom uredu Gamboa radi, pa ispred kamera televizijskog programa "Amor y Fuego" kazala da se uopšte ne kaje.

Gambou je prozvala odgovornom zato što ima bračne probleme te, između ostalog, rekla i ovo:

"Moj sin danas ima tri godine, a napunio je tek šest meseci kada sam prvi put posumnjala da je ta studentkinja prava zapravo ljubavnica mog muža. Na internetu ismevala i to kako sam građena", ispričala je Varas, koja je tokom napada na Gambou rekla kako želi iz nje izbije svaku želju da se petlja u tuđe porodice.

Gamboa je u međuvremenu demantoovala da je posećivala šefov krevet, a istovremeno je i pismu medijima obratio i Alanai: "Ne nalazim se i nikada se nisam ni nalazio u romantičnoj vezi s prozvanom saradnicom", poručio je.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading