Moj ljubavnik se ženi! Da li da sve ispričam njegovoj budućoj ženi ili da ćutim?

Jelena Vukelić Vesti 27.08.2023 20:09 0

Ova žena je potpuno van sebe. Saznala je da se njen ljubavnik ženi i razmišlja o tome da sve ispriča njegovoj budućoj ženi.

shutterstock

Shutterstock

Jedna očajna žena se obratila terapeutkinji Deidre Sanders za savet nakon što je završila u krevetu sa bivšim koji je odlučio da se oženi drugom devojkom. Žena je duboko zaljubljena u svog bivšeg i ne može da se pomiri sa činjenicom da je on sada zauzet, te razmišlja o tome da bi trebalo da ispriča celu situaciju njegovoj budućoj supruzi.

"Ne mogu da mu odolim.  Imam 31 godinu i prošle godine sam ponovo uspostavila vezu sa svojom prvom ljubavlju. Bili smo zajedno dve godine kada smo imali 17 godina i, iako smo oboje nastavili život, nikada nismo zaboravili jedno drugo. Kada smo se ponovo sreli pre godinu dana, strast je i dalje bila prisutna i imali smo neverovatanu noć u krevetu. Bilo je kao da se vraćamo godinama unazad. Međutim, od početka sam imala osećaj da mi on laže. Ponekad se ne bi pojavio kada smo se dogovorili ili bi me pozvao u poslednjem trenutku, nudeći izgovor. Nikada nije želeo da ga posetim kod kuće, a ako bismo se sreli, to se uvek dešavalo kod mene ili u njegovoj teretani. Ipak, nisam imala pojma da se sprema da se oženi sa nekom drugom - započela je žena svoju priču - a prenosi The Sun.

Nakon što joj se nekoliko nedelja nije javljao, počela je da se brine za njega, pa je odlučila da ode da razgovara sa njegovim ocem, koga je poznavala dugi niz godina. Njegov otac je bio iznenađen što je vidi, a još više kada mu je ispričala šta se dešava između njih dvoje. Tada joj je rekao da je njegov sin već tri godine u vezi sa drugom devojkom i da planira da se venčaju.

"Nakon toga, moj ljubavnik je priznao da je lagao. Međutim, on tvrdi da me još uvek voli. Sastajemo se jednom nedeljno i on mi svakodnevno šalje poruke. Rekao je da želi da nastavimo vezu i kad se venča.  On zna koliko sam zaljubljena u njega i da ne mogu da živim bez njega. Ne znam da li mogu da stojim sa strane dok on ide na venčanje, da ništa ne kažem i da nastavim kao do sada. Želim više. Možda bih trebala da joj ispričam istinu? Bar će tada sve izaći na videlo", rekla je.

 

 

Komentari (0)
Loading