Primenite metodu "333" i olakšajte sebi pakovanje za odmor: Uštedećete ogroman prostor u koferu

Tatjana Badarević Vesti 26.07.2024 20:33 0

Pakovanje za godišnji odmor može biti pravi izazov.

pakovanje

Shutterstock

 

Pakovanje za godišnji odmor može biti pravi izazov, a mnogi će se složiti da najčešće na more ponesemo previše stvari.

Ako pripadate grupi ljudi koja uvek kaže kako će na sledeće putovanje poneti što manje odeće, mogao bi vam se svideti viralni trik koji štedi prostor u koferu. Kao i većina saveta, trikova i preporuka, i ova je metoda nastala na TikToku, a brojne su žene istakle kako su se preporodile otkako su ga primenile.

Radi se metodi 333, jednostavnoj strategiji koja će vam pomoći da na godišnji odmor ponesete tek maleni kofer. Metoda 333 nalaže da ponesete tri gornja odevna predmeta, tri donja i tri para cipela – sasvim dovoljno odeće za putovanja koja traju do nedelju dana.

 

@heyyitsjoelle using the 333 method to create outfits is the biggest hack to packing your suitcases more efficiently! ✈️ tried my best to curate effortlessly cool & casual summer outfits without overpacking 😙 all outfits from @City Beach Official #summeroutfit #summerfashion #summerlooks #summeroutfits #tryonhaul ♬ Whoops - Meghan Trainor

 

Nepisano je pravilo da bi se ovih devet komada trebalo međusobno nadopunjavati, kako bismo dobili brdo kombinacija, savršenih za sve prilike, poput šetnje gradom, romantične večere ili izlaska s prijateljicama.

Na taj način možemo lako iskombinovati letnju garderobu na odmoru, a istovremeno uštedeti prostor i pružiti sebi beskrajne modne mogućnosti.

Na primer, u 333 metodu odlično se uklapa jednostavna bela majica, lagana letnja košulja i efektni top spuštenih ramena.

Ove komade lako možete kombinovati s lanenim pantalonama, suknjom od teksasa (ili pak pantalonama od teksasa) i lepršavim letnjim suknjama, a od obuće možete poneti papuče ili sandale, i cipele na visoku potpeticu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading