Prodavačica raskrinkala neverne muževe: Evo šta poklanjaju ljubavnicama muškarci koji varaju

Olja Jelić Vesti 10.11.2023 14:50 0

"Da mi je bivši dao poklon namenjen njegovoj ljubavnici, shvatila sam jer ne nosim XXS veličinu džempera", jedan je komentara

Prodavačica

Printscreen/TikTok

Prodavačica Šenon Hil, koja radi u Chanelu, na društvenoj mreži TikTok često deli zanimljive detalje i iskustva iz svog rada, a uoči praznika snimila je video na temu šta muškarci kupuju svojim ljubavnicama na poklon.

Ispričala je kako je sa 19 godina počela da radi u prodavnici luksuzne robe, pa tvrdi da je tokom dugogodišnjeg rada naučila da prepozna sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Otkrila je da prodavnica u kojoj radi ima sačuvane podatke o svim prethodnim kupovinama u kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, a potom njihovi partneri biraju poklone na osnovu te liste.

Zatim je objasnila da se često dešava da neki od njih izaberu isti parfem i za suprugu i za ljubavnicu i dodala je da je razlog za to sasvim jasan, piše „Krstarica“.

- Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da žene shvate da varaju - kazala je Hil.

Prodavačica je u snimku u nastavku otkrila o kojem parfemu je reč.

 

 

- "Kako je slatko kada muž kupi svojoj ženi ne jedan, već dva parfema", "Radila sam u zlatari i isto se desilo – kupili su isti poklon za žene i ljubavnice“, "Da mi je bivši dao poklon namenjen njegovoj ljubavnici shvatila sam jer ne nosim XXS veličinu džempera" - samo su neki od komentara.

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading