20:28 Porodica Kao u španskoj seriji: „Otkrila sam da moj muž ima ljubavnicu, a onda sam se zaljubila u njenog supruga!“
14:58 Porodica Treba li priznati prevaru? Stručnjak za partnerske odnose savetuje šta je najbolje uraditi, iznenadićete se!
12:54 Ispovesti Nije više mogla da izdrži pritisak: „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me iznenadilo“
16:49 Porodica Ispovest preljubnica: Prevarile smo svoje muževe, ovo su naši razlozi i nemojte odmah da nas razapinjete zbog toga
09:55 Ispovesti „Pozvala sam restoran u koji je on otišao“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera sa ljubavnicom
21:42 Ispovesti „Bila sam besna kao ris!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila
15:59 Ispovesti Prošla je kao bosa po trnju: Ljubomorna žena je saradnicu muža na sred ulice ošišala makazama i ne kaje se nimalo!
14:50 Ispovesti Prodavačica raskrinkala neverne muževe: Evo šta poklanjaju ljubavnicama muškarci koji varaju
14:26 Porodica Nisam je ovako zamišljala: Juče su se srele dve žene, ljubavica i prevarena supruga, epilog je neočekivan
17:24 Ispovesti Jana je najplaćenija ljubavnica na svetu: Šeik je obasipa poklonima, uživa u čarima luksuza, a ovo radi zauvzrat
22:01 Lepota i Moda Ona je najlepša žena u univerzumu: Čak ni ožiljak na licu joj ne može ništa - i dalje je boginja!
21:32 Dom i saveti Zidovi će izgledati kao da ste ih tek okrečili: Ovaj rastvor rešava i fleke za koje ste mislili da ih je nemoguće skinuti
21:03 Zdravlje Da tog dana nije otišao u apoteku, ne bi ni znao da ima smrtonosnu bolest: Mlad čovek (38) posle 1 pitanja apotekara zanemeo - počela je borba za goli život
20:35 Lepota i Moda Dugo nismo videli ovako moćan kombinezon: Udoban, ultra moderan, a besperkorno sakriva sve nedostatke, Leticiji je omiljeni
20:06 Dom i saveti Za sve one koji žele da prodaju stan: Ako imate ovaj komad nameštaja u dnevnom boravku - kupci neće ni pomisliti da uzmu ključ!
19:36 Ispovesti Bio je u braku, kada mu je bivša poslala sumnjivi paket: I ne, nije bio u pitanju pozitivan test na trudnoću, već nešto mnogo, mnogo gore...