16:49 Porodica Ispovest preljubnica: Prevarile smo svoje muževe, ovo su naši razlozi i nemojte odmah da nas razapinjete zbog toga
09:55 Ispovesti „Pozvala sam restoran u koji je on otišao“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera sa ljubavnicom
21:42 Ispovesti „Bila sam besna kao ris!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila
15:59 Ispovesti Prošla je kao bosa po trnju: Ljubomorna žena je saradnicu muža na sred ulice ošišala makazama i ne kaje se nimalo!
14:50 Ispovesti Prodavačica raskrinkala neverne muževe: Evo šta poklanjaju ljubavnicama muškarci koji varaju
14:26 Porodica Nisam je ovako zamišljala: Juče su se srele dve žene, ljubavica i prevarena supruga, epilog je neočekivan
17:24 Ispovesti Jana je najplaćenija ljubavnica na svetu: Šeik je obasipa poklonima, uživa u čarima luksuza, a ovo radi zauvzrat
20:46 Ispovesti Godinama sam se poredila s ljubavnicom svog muža: Kada sam je videla posle 10 godina umalo se nisam srušila
11:16 Poznati Bivša ljubavnica tužila kralja: Tvrdi da je zvao 10 puta na dan i uznemiravao, traži odštetu od 145 miliona evra
12:10 Poznati Verila se Rene Zelveger: Posle niza propalih ljubavi, u šestoj deceniji sreću ju pronašla pored deset godina mlađeg
12:45 Zdravlje Popili ste kafu, ali ne pomaže: Evo zašto se osećate pospano čak i nakon napitka koji treba da vas razbudi
12:24 Ispovesti Eva je stavila providnu foliju u zamrzivač: Kada vidite koji problem je rešila, i vi ćete to uraditi!
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
11:34 Poznati Nesrećan život prelepe manekenke: Udavala se 4 puta, svi muževi su je maltretirali, jedan je čak zvao „krava muzara“!
11:09 Poznati Skinula baš sve: Megan Markl izgleda kao totalno druga osoba, u javnosti je niko nije video u ovom izdanju
10:48 Dom i saveti Kako uništiti korov u dvorištu: Poprskajte ga ovim sredstvom iz kupatila, bićete mirni celo leto!