12:20 Ispovesti Dopustila sam MUŽU da ima ljubavnicu: To je bila moja najbolja prijateljica Sara, zahvaljujući njoj sam sačuvala brak
23:00 Ispovesti Supruga me je savetavala da nađem ljubavnicu: Našao sam TRI devojke za zabavu, a sad nisam u stanju da joj saopštim šta se desilo
18:30 Poznati Ova žena je zamalo UNIŠTILA brak Bekamovih: Tvrdila da mu se GADI koščato telo od Viktorije i da ima jednu ČUDNU fantaziju
18:00 Porodica Muškarci koji VARAJU kupuju OVAKAV poklon: Žene obratite PAŽNJU i lako ćete otkriti da li je neveran!
10:25 Poznati Ona je najpoznatija LJUBAVNICA u fudbalu: Prevarila je MUŽA sa njegovim kolegom i PRIJATELJEM za kojeg se PREUDALA ali on sada VARA nju!
08:00 Ispovesti Ludo me privlači KOLEGINICA, a volim svoju SUPRUGU! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!
14:00 Porodica Mislite da vas VARA? Žena koja izlazi samo sa OŽENJENIM muškarcima otkriva način da ga uhvatite u PREVARI
17:40 Lepota i Moda Poznati reper prevario Kajli Džener? Besna LJUBAVNICA neće više da ĆUTI, tvrdi da svi znaju da je sa njom i da se ne pravi LUD!
15:05 Ispovesti Osveta žene iz Priboja: Muž je prevario, pa je LJUBAVNICI poslala BRUTALNU poruku, ali ne preko TELEFONA
09:31 Ispovesti "Volim jesen, to je sezona izdaje": Li smatra sebe PROFESIONALNOM LJUBAVNICOM, a kada vidite sa koliko muškaraca je "spavala", zavrteće vam se u glavi
11:42 Porodica Popila sam kafu sa LJUBAVNICOM mog muža: Htela sam oči da joj iskopam, ali onda se desilo nešto o čemu nisam ni SANJALA
10:25 Porodica MUŽ koji je vodio dvostruki ŽIVOT: 15 godina ima drugu PORODICU, evo kako mu je to pošlo za rukom
22:01 Lepota i Moda Ona je najlepša žena u univerzumu: Čak ni ožiljak na licu joj ne može ništa - i dalje je boginja!
21:32 Dom i saveti Zidovi će izgledati kao da ste ih tek okrečili: Ovaj rastvor rešava i fleke za koje ste mislili da ih je nemoguće skinuti
21:03 Zdravlje Da tog dana nije otišao u apoteku, ne bi ni znao da ima smrtonosnu bolest: Mlad čovek (38) posle 1 pitanja apotekara zanemeo - počela je borba za goli život
20:35 Lepota i Moda Dugo nismo videli ovako moćan kombinezon: Udoban, ultra moderan, a besperkorno sakriva sve nedostatke, Leticiji je omiljeni
20:06 Dom i saveti Za sve one koji žele da prodaju stan: Ako imate ovaj komad nameštaja u dnevnom boravku - kupci neće ni pomisliti da uzmu ključ!
19:36 Ispovesti Bio je u braku, kada mu je bivša poslala sumnjivi paket: I ne, nije bio u pitanju pozitivan test na trudnoću, već nešto mnogo, mnogo gore...