18:00 Porodica Muškarci koji VARAJU kupuju OVAKAV poklon: Žene obratite PAŽNJU i lako ćete otkriti da li je neveran!
10:25 Poznati Ona je najpoznatija LJUBAVNICA u fudbalu: Prevarila je MUŽA sa njegovim kolegom i PRIJATELJEM za kojeg se PREUDALA ali on sada VARA nju!
08:00 Ispovesti Ludo me privlači KOLEGINICA, a volim svoju SUPRUGU! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!
14:00 Porodica Mislite da vas VARA? Žena koja izlazi samo sa OŽENJENIM muškarcima otkriva način da ga uhvatite u PREVARI
17:40 Lepota i Moda Poznati reper prevario Kajli Džener? Besna LJUBAVNICA neće više da ĆUTI, tvrdi da svi znaju da je sa njom i da se ne pravi LUD!
15:05 Ispovesti Osveta žene iz Priboja: Muž je prevario, pa je LJUBAVNICI poslala BRUTALNU poruku, ali ne preko TELEFONA
09:31 Ispovesti "Volim jesen, to je sezona izdaje": Li smatra sebe PROFESIONALNOM LJUBAVNICOM, a kada vidite sa koliko muškaraca je "spavala", zavrteće vam se u glavi
11:42 Porodica Popila sam kafu sa LJUBAVNICOM mog muža: Htela sam oči da joj iskopam, ali onda se desilo nešto o čemu nisam ni SANJALA
10:25 Porodica MUŽ koji je vodio dvostruki ŽIVOT: 15 godina ima drugu PORODICU, evo kako mu je to pošlo za rukom
09:40 Ispovesti Muškarac traži POMOĆ na internetu: Zaljubio se u LJUBAVNICU, ali ne želi da ostavi ni ŽENU i DECU, kaže da je OČAJAN
18:10 Poznati Afera sa Bilom Klintonom joj je OBELEŽILA život: Zvali su je "DEBELA LJUBAVNICA", pre 20 godina su je ismevali, danas je Monika NEPREPOZNATLJIVA
20:50 Ispovesti Najplaćenija LJUBAVNICA na svetu: Dnevno dobija 5.000 evra jer je ZAVELA jednog od NAJBOGATIJIH prinčeva
12:45 Zdravlje Popili ste kafu, ali ne pomaže: Evo zašto se osećate pospano čak i nakon napitka koji treba da vas razbudi
12:24 Ispovesti Eva je stavila providnu foliju u zamrzivač: Kada vidite koji problem je rešila, i vi ćete to uraditi!
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
11:34 Poznati Nesrećan život prelepe manekenke: Udavala se 4 puta, svi muževi su je maltretirali, jedan je čak zvao „krava muzara“!
11:09 Poznati Skinula baš sve: Megan Markl izgleda kao totalno druga osoba, u javnosti je niko nije video u ovom izdanju
10:48 Dom i saveti Kako uništiti korov u dvorištu: Poprskajte ga ovim sredstvom iz kupatila, bićete mirni celo leto!