Lepa Irina u ljubavnom trouglu: Na moru se ljubi s fudbalerom i planira svadbu, a dečka ostavila kod kuće!

Vesti 20.09.2023 09:56 0

Svetska lepotica Irina Šajk (37) i dalje se viđa Tomom Brejdijem (46), a priča se da želi da se skrasi s Bredlijem Kuperom (48).

irina šajk

Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk odnedavno je u vezi s američkom fudbalskom zvezdom Tomom Brejdijem, bivšim suprugom njene koleginice Žizel Bundšen. Međutim, izvori bliski lepotici tvrde da ona gaji nadu da će jednog dana udati za oca svoje ćerke.

irina šajk

Profimedia

 

 

Magazin „Page Six“ piše da bi Irina Šajk volela da se pomiri s glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim ima ćerku (6) i da mašta o tome da će se jednom udati za njega. Nakon što su se pojavile vesti da se Irina viđa s Brejdijem, osvanule su različite informacije o tome kako američki glumac gleda na ovu vezu. Neki tvrde da su oni sada prijatelji i da je to sve, dok drugi kažu da Bredli Kuper strepi da će je zauvek izgubiti. Irina i Bredli su se više puta mirili i raskidali, a on je mnogo voli. Sa ćerkom su bili na porodičnom letovanju, a izvori bliski ruskoj manekenki kažu da se ona "nada da će se udati za Kupera" i da planira da se viđa s njim dok je ne zaprosi, iako neki prijatelji glumca kažu da ima malo izgleda da će se to dogoditi.

– Oni dele starateljstvo nad ćerkom i to je to. Oni su najbolji prijatelji i srećni su. Bredliju se jako sviđa Tom i podržava ih – kaže jedna anonimna osoba.

Komentari (0)
Loading