Posle ove žene dobro ćete RAZMISLITI da li ćete ići u SOLARIJUM: Nagovorila i svoju PETOGODIŠNJU ćerku da se sunča, pa ubrzo završila na SUDU

Vesti 23.05.2023 22:00 1

Posle ovih slika vrlo je moguće da više nikada nećete kročiti tamo gde se solarijum nalazi

Posle ove žene dobro ćete RAZMISLITI da li ćete ići u SOLARIJUM:  Nagovorila i svoju PETOGODIŠNJU ćerku da se sunča, pa ubrzo završila na SUDU

Printscreen/Instagram

Žena po imenu Patriša Krentkli (55) bila je zavisnica od veštačkog sunčanja - solarijuma. Ona je danonoćno odlazila i provodila dane po salonima kako bi održala svoj taman ten, te je tako spalila svoju kožu. 

 

 

2012. godine izbio je ogroman haos, kada je svoju petogodišnju ćerku odvela u solarijum sa namerom da se i ona osunča. Ubrzo je sve prijavljeno policiji, a Patriša je tada optužena za ugrožavanje zdravlja dete. Celu priču se uključila i policija, mada ju sud na kraju nije osudio.

 

 

Tada su svi tabloidi širom sveta preneli ovu vest, te je prozvali  "ten mama", Patriša je u intervjuu za "Njujork post" otkrila da je sada potpuno promenila svoj život. Ona planira da proda svoj solarijum, ali reklo bi se da je šteta koži već naneta, što možete da vidite i po njenim fotografijama sa Instagrama.

 

 

Izjavila je kako je kupila solarijum jer nikako nije mogla da dobije boju, a nakon skandaloznog suđenja, zamalo joj nisu oduzeli ćerku. Tada joj je i zabranjen solarijum iako niko nije mogao da je spreči da se u njemu sunča kod kuće.

- Ne radim više lude stvari kao pre, a sunčanje sam smanjila na dva odlaska nedeljno - rekla je Patriša.

 

 

Komentari (1)
Loading
Petar
30.05.2022 10:57

Mozete da svedocite koliko hocete Miroslav nikada nece prihvatiti da ima sina .