Kim naterala sina da potpiše ugovor: Dobio je ono što je želeo, ali sada mora da se pridržava strogih pravila, mama je zavela red!

Vesti 04.09.2024 18:58 0

Kardašijanka deli Seinta sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, sa kojim je bila u braku od 2011. do 2021. godine

Kim Kardašijan

AP/Evan Agostini

Kim Kardašijan je podelila svoja roditeljska pravila!

Zvezda ,,Kardašijanovih" (43) je u utorak, 3. septembra otkrila je da je dozvolila svom najstarijem sinu Saintu (8) da napravi svoj kanal na YouTube-u, ako pristane na nekoliko pravila.

„Konačno sam dozvolila Saintu da ima kanal na YouTube-u nakon potpisivanja opsežnog ugovora“, napisala je Kardašijanka u objavi na svom Instagramu. „Molim vas, pratite ga“

Majka četvoro dece je podelila kanal svog sina pod nazivom ,,TheGoatSaint". U vreme objave imao je 813 pratilaca sa 8 video snimaka, iako se čini da su samo četiri javna.

Kardašijanka je u drugoj objavi podelila neformalni ugovor koji je Saint potpisao kako bi otvorio nalog. „Saint je potpisao solidan ugovor za ovaj YouTube kanal. Bolje da ga ne prekrši“, napisala Kim na slici neformalnog dokumenta i dodala emotikon koji namiguje.

Kim

Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

Ugovor nosi naziv „Ugovor između Seinta Vesta i Kim Kardašijan“ i sklopljen je u utorak, 3. septembar. „Ja, Seint Vest, pristajem da poštujem mamina pravila kako bih imao Jutjub kanal. Ne smem da komentarišem bilo kakve lične porodične podatke. Nije mi dozvoljeno da snimam nikakve lične podatke. Nije mi dozvoljeno da snimam dok Nort snima muziku", piše u ugovoru.

Srednji deo ugovora je prektiven Kardašijanovim natpisom, a druga polovina glasi: „Moram da pokažem svojoj mami ili staratelju sve video snimke pre nego što ih postavim. Dajem dozvolu svakom odraslom licu ako mama kaže da moram da izbrišem svoj video iz bilo kog razloga. Ako ne poslušam sva pravila, mama bi mogla da učini moju stranicu privatnom ili izbriše moj nalog."

Kim

Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

Prvi video na kanalu postavljen je u ponedeljak, 2. septembra, i trenutno ima preko 5.200 pregleda, nakon čega sledi još jedan objavljen istog dana, koji prikazuje njega i prijatelja u poseti ,,Dave & Busters". Drugi video je do sada najpopularniji na njegovom kanalu, i ima preko 12.000 pregleda. 

Seint trenutno ima preko 4.000 pratilaca.

Na dnu ugovora nalazi se Seintovo ime i potpis. 

Kardašijanka deli Seinta sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, sa kojim je bila u braku od 2011. do 2021. godine. Imaju još troje dece- ćerke Nort (11) i Čikago (6), i sina Sama (5), navodi People

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading