Varala ga u WC-u sa najboljim drugom, on bio tu, kasnije video i snimke: Glumac se slomio zbog najveće ljubavi, potražio pomoć psihijatra

Nedeljko Tišanović Vesti 14.08.2024 12:02 0

Preživeo je ogroman sters zbog situacije koja mu se desila.

ATA Images

ATA Images

Glumac Rade Ćosić u jednoj emisiji pričao je o tome sa kakvim se problemima susreo kada je imao krah svoje dečačke ljubavi. On je morao da potraži i stručnu pomoć te se obratio psihijatru

Naime, glumac je ispričao da ga je devojka prevarila sa najboljim drugom, te u takvoj situaciji nije mogao da se nosi sam sa takvom situacijom. 

Išao sam kod psihijatra kad je jedna devojka raskinula sa mnom. U tom trenutku su mi pomogli, ali sam bio jako mlad i neiskusan. Imao sam 21 godinu. Mislio sam kad se jednom zaljubiš da je to nekako za ceo život i ta ljubav i to, a onda se ispostavi da je ona završila sa najboljim drugom u WCu dok sam ja bio tu, čak sam i čuo, posle su mi poslali i snimak, al nije bitno ni to — rekao je Rade.

Na kraju sam u mejlu video šta su sve radili. Sticajem okolnosti sam sve saznao, ona je sa mog kompjutera ušla u mejl. U suštini je važno da je raskinula. Nije problem u njoj niti u meni, nego u tom dečku, šta je on — ispričao je on. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading