Kim Kardašijan iskopirala ćerku: Nema više zategnutih haljina sa dekolteom, rijaliti zvezda neprepoznatljiva

Vesti 29.08.2024 12:28 0

Nortina ličnost je izbila na površinu tokom njihove šetnje, kada je pozirala za paparace

Kim

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Nort Vest (11) voli modu, baš kao i njena slavna porodica. 

Ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta voli moderan autfit, pa zato njena nedavna kombinacija nije iznenadila fanove. Ona je u nedelju viđena u sličnom crnom kompletu koji je na sebi imala i njena mama, dok su šetale po Njujorku.

Nort je nosila šorts sa printom leoparda i majicu sa printom. Milijarderka (43) je nosila sportski autfit, koji se sastojao od široke trenerke sa belim plamenovima, kačketom i srebrnom tašnom.

Nakon što su videli slike, ljudi su počeli da se pitaju da li je Kim ukrala modni stil svoje ćerke. Moglo bi se reći da se devojčica slaže sa tom pretpostavkom. Nort je za Vice Media-in i-D rekla da je njena modna ikona ona sama.

Nortina ličnost je izbila na površinu tokom njihove šetnje, kada je pozirala za paparace. 

Kim je ranije ove godine govorila o nezavisnosti njene ćerke. 

,,Imam osećaj da Nort živi život kao da je jedinica. Radi ono što želi," rekla je u epizodi ,,Kardašijana".

Nort Vest na odmoru

Nortin izlazak sa mamom samo je jedna od mnogih stvari koje je radila ovog leta. Devojčica se upravo vratila sa uzbudljivog putovanja u Južnu Koreju sa svojim tatom i njegovom suprugom Bjankom Ćensori. Viđena je sa Čikago, Nort i Samom, okružena njihovim bezbednosnim timom.

 

 

Takođe se zabavljala upoznajući jednu od svojih omiljenih poznatih ličnosti. Ranije ovog meseca, naletela je na TikTokera Tilila Džejmsa dok su bili na večeri u Sei Lesu. Tom prilikom su napravili zabavan video sa Lalom Entoni i Džejkobom Latimorom, prenosi Hola! .  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Madona ne gubi vreme sa 38 godina mlađim dečkom 👩🏽‍🤝‍👨🏼 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading