Šta je s njom? Nort Vest (10) šokirala mreže svojim ponašanjem u najnovijem intervjuu, vidi se da joj je Kanje tata

Vesti 16.03.2024 18:45 0

Ponekad zaboravimo da je bez obzira na popularnost i muzički talenat, ona i dalje samo dete...

Nort

SBJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Malena zvezda Nort Vest (10), koja već neko vreme sledi očeve korake u muzičkoj industriji, zapažena je na TikTok-u gde je snimljena kako daje intervju tokom festivala ,,Rolling Loud".

Nort, obično razdragana i blesava, sada je delovala uplašeno i povučeno dok je odgovarala na pitanja o svom nadolazećem albumu ,,Elementary School Dropout". Pored astronomske slave, koliko od strane pozatih roditelja- Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, toliko i one koju je stekla sopstvenim trudom, ova devojčica je u ovom trenutku pokazala karakteristike pravog deteta njenog uzrasta.

Stidljiva devojčica

Ponekad zaboravimo da je bez obzira na popularnost i muzički talenat, ona i dalje samo dete. Kao što ostaloj deci ne prija da su uvek u centru pažnje, te da odgovaraju na pregršt pitanja, isti je slučaj i sa Nort. Čak je i njena majka Kim svojevremeno rekla da njena ćerka ume da se postidi u određenim situacijama.

Ipak, delovalo je da je devojčica, sa krznenom šubarom na glavibila dobro raspoložena i željna da odgovori na nekoliko pitanja, premda polovično. 

 

@iamjazzysworldtv @Kim and North talks about her new album & collabs to expect 🎶🫶 Thank you Ms. @Kim Kardashian for helping out 💕 📍 @Rolling Loud . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #jazzysworldtv #music #kimk #kanye #northwest #music #rap #rapper #fam #cali #brooklyn #artist #yeezy #rollingloud #kanyewest #nyc #losangeles #cali #kidsofinstagram #interview #reporter #fyp #foryoupage #foryou ♬ original sound - Jazzy

 

Goruće pitanje koje je interesovalo sve fanove bilo je- ,,Kada će da objavi svoj prvi album?", Nort je na to odgovorila da ne zna. Takođe nije otkrila ni da li će se njen tata Kanje Vest pojaviti na albumu, već se simpatično nasmejala i podigla ruke u vis.

,,Elementary School Dropout"

 Podsećamo, Nort je prošle sedmice najavila svoj prvi veliki muzički projekat dok je stoja na sceni u Feniksu, u Arizoni sa svojim ocem i. Istakla je da će album nositi naziv ,,Elementary School Dropout", što je odgovor na Kanjeov album ,,College Dropout" iz 2004. godine.

Mesecima unazad počela je da gradi svoju muzičku karijeru, pojavljivajući se na očevim nastupima i u njegovom spotu za pesmu ,,Talking" sa njegovog albuma ,,Vultures 1", a tokom prošlog vikenda objavila je da je radila na svom prvom albumu.

Nort je jedno od četvoro dece Kim Kardašijan i Kanjea Vesta i dete koje je steklo najviše medijske pažnje. Uz desetogodišnju Nort, oni zajedno dele sinove Seinta (8) i Sama (4), kao i ćerku Čikago (6).  

 

Bonus video:

 

 

 


 
Komentari (0)
Loading