Hurem se pojavila u Kanu i jedva su je prepoznali: U čipkanoj crnoj haljini podsećala je na CRNU UDOVICU

Vesti 21.05.2023 12:30 0

Popularna Merjem Uzerli, prošetala je Crvenim tepihom gde se okupio krem svetskih zvezda

Hurem se pojavila u Kanu i jedva su je prepoznali: U čipkanoj crnoj haljini podsećala je na CRNU UDOVICU

Profimedia

Merjem Uzerli je zablistala na crvenom tepihu na Kanskom filmskom festivalu, obučena u zavodljivu crnu čipkanu haljinu sa pufnastim rukavima i strateški postavljenim elementima koji su prekrivali određene delove tela. Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje u njenoj pojavi bio je crni veo koji je pokrivao njeno lice i kosu.

Kada su fotografi počeli škljocati foto-aparatima, Merjem je dramatično skinula veo otkrivajući svoju vatreno crvenu kosu koja se spuštala do sredine leđa. Međutim, publika je podeljena u mišljenju o njenom izboru stajlinga, pri čemu većina smatra da joj crni veo nije bio potreban.

Ipak, mnogi su tumačili ovaj gest - odbacivanje crnog vela na crvenom tepihu - kao simboličan čin odbacivanja loše sreće.

Podsetimo se, u periodu vrhunca slave tokom snimanja serije "Sulejman Veličanstveni", Merjem je verovala da joj krene i u ljubavi. Upoznala je biznismena Kana Atesa, koji je bio 17 godina stariji od nje. Zatrudnela je sa njim, uverena da će i Kan podeliti njenu radost. Međutim, on je pokušao da je prisili na abortus jer nije mogao da prihvati činjenicu da bi to bilo njegovo treće dete.

Kako je bila već dovoljno krhka zbog ogromne slave sa kojom još nije naučila da se nosi, ovaj udarac podnela je sama. Posle mnogo vaganja, donela je odluku da rodi dete i tako je na svet došla malena Lara, koja je danas centar njenog sveta.

Period pre nego što je rodila Laru bio je psihički izuzetno težak za nju i Merjem je kasnije otvoreno progovorila u medijima o tome da se borila i sa suicidalnim mislima.

Komentari (0)
Loading