Anđelija ima 47 godina, a izgleda 20 godina MLAĐE: Odrasla je na pistama u Milanu, Madridu, Atini, a sa 500 dolara pobegla u Ameriku

Vesti 25.05.2023 18:35 0

Anđelija je srpski model svetskog glasa i žena sa hiljadu lica

Anđelija ima 47 godina, a izgleda 20 godina MLAĐE: Odrasla je na pistama u Milanu, Madridu, Atini, a sa 500 dolara pobegla u Ameriku

Printscreen/Instagram

Anđelija Vujović je briljirala na modnim pistama u Srbiji i inostranstvu. Svoje dvadesete provela je na pistama u Milanu, Barseloni, Madridu, Atini, Tokiju, prenosi Žena.rs

Ostala je upamćena kao majstor transformacije i žena sa hiljadu lica. Anđelija je manekenka koja je šetala modnim pistama u gotovo svakoj zemlji u Evropi, ali i šire. Ali ona nije samo lepa - ova dama je i redak primer žene koju uz lepotu prati i uspeh, sposobnost, ali i visoko obrazovanje.

Neretko se za manekenke i modele vežu predrasude da uz lepotu ne ide i pamet. Međutim, Anđelija je prelepa manekenka koja ruši te predrasude. Iako je briljirala u svetu mode i kao model, ona se oprobala i u modi. U Švajcarskoj je završila magistarske studija na kojima se specijalizovala kao menadžer luksuznih brendova.

Njen  život je bio buran. U više navrata je pričala kako je bilo živeti u Africi, a potom se vratila na beogradski asfalt i u Dušanovac, koji je u tom momentu bio opasno beogradsko mesto. Da bi se posle par godina ponovo vratila u Ameriku. Kaže da ipak najlepše uspomene nosi iz Japana.

Danas se ova dama manekenstvom bavi tek povremeno, s obzirom da ima drugačije i ozbiljnije poslovne preokupacije, ali i dalje izgleda baš kao da je tek zakoračila u vode modelinga. Ona je savršeno vitka, njeno lice ne otkriva da je zakoračila u petu deceniju i neguje fantastičan i urbani stil.

Anđelija je sinonim za eleganciju i pokazuje da je prava žena samo ona koja u sebi spaja nekoliko kvaliteta i ne zaustavlja se na nezi fizičkog izgleda. Ona je pokazatelj i da je harizma neprolazan faktor, i da je bez nje teško trajati. Ali ona traje i trajaće baš zato što je krasi i taj "X faktor", ali i mudrost i zdravi stavovi.

Ona nikada nije u javnost iznosila detalje o svojim partnerima i emotivnim odnosima, ali jeste rekla da je odavno izgubila iluzije, premda ne i ideju da ljubav uvek zaslužuje šansu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading