Megan odlučila da se udalji od Harija kako bi spasila svoj ugled: Ovi njeni planovi su izazvali šok u svetu

Vesti 10.07.2023 22:00 0

Megan Markl više neće biti viđena u javnosti zajedno s Harijem, po preporuci svojih advokata i stručnjaka za karijeru nakon velikog skandala

Megan Markl

EPA

Nakon što je otkriveno da je njihov podcast na Spotify platformi ukinut, Megan Markl i princ Hari su se retko pojavljivali u javnosti, posebno ne zajedno. Čak su nedavno na proslavi Dana nezavisnosti bili razdvojeni, s Harijem na jednoj strani, a Megan na drugoj, što je mnoge iznenadilo. Međutim, čini se da je bivša vojvotkinja odlučila da posluša savet svojih karijernih stručnjaka kako bi sačuvala svoj "ugled".

Prema OK Magazinu, Megan je dobila savet od stručnjaka za marketing da se udalji od "brenda Saseksovih", jer smatraju da to nema perspektivu. Izvor blizak vojvotkinji od Saseksa kaže da oni veruju da će Megan imati više prilika za spasenje svoje karijere ako radi samostalno.

Nedavno je kompanija Spotify neočekivano raskinula ugovor s njima vredan 20 miliona dolara, što je šokiralo Megan. Izvor ističe da je to bilo ponižavajuće za nju, posebno nakon javnog napada izvršnog direktora kompanije. To je bio brutalan poziv realnosti i alarm da nešto mora da se promeni kako bi Hari i Megan zadržali svoju popularnost.

Stručnjaci za marketing smatraju da bi Megan trebalo da istupa samostalno, a ne zajedno s Harijem. Prema članku u Marie Claire, Megan je dobila savet da ubuduće javno nastupa kao nezavisna žena, a ne kao deo bračnog para Saseks.

Dalje se navodi da će Megan ostati u industriji zabave, dok će se Hari fokusirati na humanitarni rad. Megan navodno planira ponovno pokrenuti svoj blog "The Tig", koji je vodila pre udaje za kraljevsku porodicu, dok Hari ima planove za objavljivanje dokumentarca "Heart of Invictus" i jednog o Africi.

Ranije se spekulisalo da je Megan imala nameru da se vrati u Holivud, ali zbog toga što je ocenjena kao "prosečna glumica", nije dobila ulogu koju je očekivala.

Nedavno je otkriveno da su Megan i Hari izgubili ugovor s Spotifyjem zbog lažiranja intervjua u njihovom podcastu. Neke od intervjua su navodno vodili članovi njihovog tima, dok je Megan kasnije snimala svoj glas koji je postavljao pitanja gostima. Ovo nije prvi put da su postavljena pitanja o njenom doprinosu u procesu intervjua s drugim osobama koje su se pojavile u podcastu.

U avgustu prošle godine, jedna od gošći podcasta, Alison Jarou, otkrila je da zapravo nije razgovarala s Megan, već s članom Meganinog tima. Ova situacija je dovela do sumnje u autentičnost nekih intervjua.

Bil Simons, voditelj inovacija i monetizacije u Spotifyju, javno je izrazio nezadovoljstvo prema Hariju nazvavši ga "prevarantom" i kritikujući njegovu ulogu u prodaji dokumentaraca i podcasta.

Komentari (0)
Loading