Nekad radila kao prodavačica, a sad se kupa u milionima: Georgina objasnila kako se obogatiti preko noći

Slobodanka Ćorić Vesti 19.02.2024 14:59 0

U nedavnom intervjuu za Vog, Georgina Rodrigez prisetila se trenutaka iz svog "prethodnog" života kada je radila

georgina rodrigez

Printscreen/TikTok

Nekada je radila u butiku, a danas živi potpuno drugačijim životom. Sve se promenilo kada se zaljubila u Kristijana Ronalda, a Netfliks je o njenoj životnoj priči snimio seriju pod nazivom "Ja sam Georgina". U nedavnom intervjuu za Vog, Georgina Rodrigez prisetila se trenutaka iz svog "prethodnog" života kada je radila. Tada je odlučila da sebi obezbedi crveni novčanik koji nosi godinama. Objasnila je i zašto.

"To je moj prvi brendirani novčanik koji sam kupila u Pradi dok sam radila za njih. Crvene je boje jer je jedna klijentkinja iz Azije, za vreme kineske Nove godine, došla da kupi puno novčanika koji su samo bili u crvenoj boji, pa sam je i pitala zašto su svi crveni", rekla je Georgina i dodala:

"Objasnila mi je da crvena boja privlači bogatstvo", rekla je Georgina koja je zbog toga priuštila sebi novčanik u ovoj boji. Otkrila je i šta uvek nosi u svojoj skupocenoj torbi - slatkiše za decu, flašicu vode, balzam za usne i maskaru. Nakon ovog snimka, nastala je opšta pomama za crvenim novčanikom.

Žene širom sveta, koje su sigurne da je crveni novčanik pomogao Georgini da se obogati, istakle su da žele da ga kupe. "Odmah ću ga naručiti", "Idem odmah da kupim crveni novčanik", "Zašto ne probati ovo, možda joj je novčanik doneo sreću", "Ne volim crvenu boju, ali zbog ovoga ću ga imati", pisale su mnoge žene... Pogledajte snimak:

 

@voguemexico La protagonista de la serie #SoyGeorgina de #Netflix y nuestra portada de febrero, @Georgina Rodríguez, nos muestra el primer monedero #Prada que compró cuando trabajaba en la tienda y todo lo que lleva en él. #georginarodriguez #georginagio #moda ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

 

Komentari (0)
Loading