Selin Dion i Lejdi Gaga večeras na otvaranju Olimpijade: Izvode legendarni hit Edit Pjaf 'La Vie En Rose', grmeće Pariz

Slobodanka Ćorić Vesti 26.07.2024 12:45 0

Ceremonija počinje večeras u 19.30 časova, a Olimpijske igre u Parizu trajaće sve do 11. avgusta

selin dion

Profimedia

Selin Dion će večeras briljirati na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Ovaj događaj predstavlja njen prvi javni nastup u poslednje četiri godine, a očekuje se da će biti spektakularan povratak za ovu kanadsku pevačicu.

Na ceremoniji, Dion će izvesti nezaboravnu verziju pesme “La Vie En Rose,” koju je originalno izvodila legendarna francuska šansonjerka Edit Pjaf. Dion je sklopila ugovor sa organizatorima - zbog čega će joj biti isplaćeno neverovatnih 2 miliona dolara za nastup. Ovaj emotivan i klasičan hit biće dodatno obogaćen prisustvom pop zvezde Lejdi Gage, koja će se pridružiti Dion u izvođenju ovog muzičkog remek-dela.

selin dion

Profimedia

 

Prema informacijama koje je prenela novinarka Melanie Goodfellow sa Deadline portala, francuski radio RTL je izvestio da je Selin Dion stigla na aerodrom Le Bourget u ponedeljak uveče. Već u utorak, pevačica je bila viđena na probama kostima u prestižnoj modnoj kući Dior, gde je pripremala svoj spektakularni izgled za ovu posebnu priliku.

U isto vreme, Lejdi Gaga je takođe viđena u Parizu, gde je radila probe na impresivnoj plutajućoj platformi na reci Seni. Ovaj vizuelni element će dodatno doprineti grandioznosti ceremonije otvaranja.

selin dion

Profimedia

 
Komentari (0)
Loading