"To što rade je dno dna!": Georgina Rodrigez prekršila strogo pravilo, našla se na žestokom udaru medija

Olja Jelić Vesti 16.02.2024 13:18 0

Obradu fotografije uočili su brojni obožavatelji na društvenim mrežama, a Georgina je poručila da je način na koji se žene tretiraju pogrešan

Georgina Rodrigez

EPA

Georgina Rodrigez pozirala na porodičnoj fotografiji u crnoj haljini koja ističe njene obline pa su je morali da je fotošopiraju. Porodica slavnog fudbalera, Kristijana Ronalda, okupila se za njegov 39. rođendan pa trenutak obeležila fotografijom. Šestočlana porodica je pozirala oko rođendanske torte, a fotografiju su preneli mediji širom sveta. Neki uz poneku izmenu.

 

 

Novine Hamshahri su, umesto originala, uredili fotografiju tako da se Ronaldovoj supruzi nigde ne vidi zaobljena zadnjica, prenosi Daily Mail. Izvor je rekao da bi Georgina bila jako uznemirena zbog digitalne izmene fotografije.

"Mnogo radi na svom telu i jako je ponosna na svoje obline. To samo pokazuje da je pogled na žene u nekim delovima sveta izokrenut. To je dno", kazao je izvor. Georgina inače rado deli fotografije njenih oblina, ali otkako je njen suprug preša u saudijski fudbalski klub Al Nassr, zauzela je nešto kontroverzniji pristup u objavljivanju fotografija na društvenim mrežama.

 

 

 

Poput Saudijske Arabije, Iran takođe ima stroge zakone koji regulišu šta žene smeju, a šta ne smeju da nose, koje diktira režim u Teheranu. Žene u zemlji moraju da nose veo i široku odeću koja pokriva sve osim ruku i lica. Ukoliko prekrše pravila mogu da dobiju i do deset godina zatvora.

Manipulaciju fotografije uočili su brojni obožavatelji na društvenim mrežama. "Pokazivanje tako malo poštovanja prema ženama njihovim javnim unakaženjem govori puno", kazao je britansko-iranski glumac Omid Djalili, otvoreni kritičar teheranskog režima. Georgina se još o postupku ovoga medija nije oglasila.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading