Pokrala ga, prevarila i ponizila: Kako se velika ljubav pretvorila u "rat do istrebljenja"

Slobodanka Ćorić Vesti 19.02.2024 12:10 0

Razvod je bio sve samo ne miran. Ranije su jedno drugom uzimali skupocene stvari, trenutno se vode na sudu, a sada se vodi bitka oko porodične vile u kojoj Ilari živi sa decom

frfančsko toti

Printscreen/Facebook

U leto 2022. kao grom iz vedra neba je izašla vest da se legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti razvodi od svoje dugogodišnje supruge i poznateTV voditeljke Ilarije Blasije. Tako je došao kraj bajkovitoj vezi koja je trajala 20 godina. Niko nije verovao da će se jedan od najskladnijih parova u Italiji rastati.

Počeli su da se zabavljaju 2002. godine, a venčali su se 2005. Venčanje je bilo veliki događaj u njihovoj rodnoj Italiji i čak je prenošeno na televiziji. Imaju troje dece, Kristijana rođenog u novembru 2005, koji je sada igrač u Rominoj omladinskoj akademiji, Šanela u maju 2007. i Izabel u martu 2016. Postojale su spekulacije da su oboje bili neverni tokom svog 17-godišnjeg braka.

"U septembru prošle godine do mene su došle glasine da Ilari ima još jednog muškarca pored sebe. Odnosno više od jednog. Nisam verovao, ali sam na kraju pronašao poruke. Nikad je nisam špijunirao za tih 20 godina. Međutim, postao sam sumnjičav kada su mi ljudi rekli. 

Pogledao sam u njen telefon i video da postoji treća osoba koja je izgledala kao posrednik. Bila je to Alesija, njena frizerka i prijateljica. Nemoj da moram da govorim ime muškarca, on je potpuno drugačija osoba od mene. Pripada svetu dalekom od mog, na sreću. Bio je to šok. ne samo da je Ilari imala nekog drugog, već da bi mogla da se zainteresuje za takvog čoveka. U porukama je pisalo nešto: "Hajde da se nađemo u hotelu. Najpre je negirala, da bi kasnije priznala da su samo izlazili na kafu. S druge strane, ja znam da su se upoznali još u martu 2021. i da je Ilari  i sa drugim muškarcima izlazila i bila bliža nego što bi trebalo", kazao je Toti.

"Uvek sam štitila svoju decu i nastaviću da ih štitim. Zaštita moje dece je na prvom mestu, svako je odgovoran za svoje postupke. Poslednjih godina sam videla stvari koje mogu da unište oko 50 porodica", rekla je Ilarije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

Pisalo se da je „princ Rima” bio u vezi sa izvesnom Noemi Bjanki, ali i da ga Ilari vara sa privatnim trenerom Kristijanom Iovinom. Njih dvoje i dan-danas pune medijske stupce. Razvod je bio sve samo ne miran. Ranije su jedno drugom uzimali skupocene stvari, trenutno se vode na sudu, a sada se vodi bitka oko porodične vile u kojoj Ilari živi sa decom.

"Ponizio me je kao ženi i majku. U celoj priči su mene novinari napali. Bio je šampion, najviše me bolelo što me niko ne razume. Nisam znala da je takav. Udala sam se za njega iz ljubavi, a ne zbog novca. Uvek sam to pokazivala", kazala je bivša Totijeva supruga.

"Postoje glasine da Frančesko Toti razmišlja o prodaji vile. Da li je to istina ili je to samo jedna od mnogih maštovitih glasina o njemu?", prenose italijanski portali.

U stvarnosti, nije prvi put da se govori o mogućoj Totijevoj prodaji vile, ali njegova bivša supruga izbegava da ne bi traumatizirala decu. Imanje je u Totijevom vlasništvu , ali je sudija presudio da će Ilari tamo moći da ostane dok njena najmlađa ćerka Izabel, koja će ove godine napuniti osam godina, ne napuni 21 godinu. Vila ima 25 soba, dva salona, igraonicu, sobu sa suvenirnicama bivšeg kapitena Rome i bioskop.

Spoljni prostori su veliki i luksuzni: popločano dvorište je opremljeno dnevnim boravkom i kuhinjom, fudbalskim igralištem, teniskim terenom, kao i otvorenim i zatvorenim bazenom i spa centrom. Nameštaj je moderan, sa jedinstvenim dizajnerskim detaljima. Vrednost je oko 18 miliona evra.


 
Komentari (0)
Loading