Princ Hari se vraća kući? Želi da nadoknadi izgubljeno vreme s ocem, ali ga Megan sprečava u tome

Vesti 19.02.2024 11:28 0

Odlazak u London u posetu bolesnom ocu, naveo je Harija da promeni dosadašnje stavove i poželi da popravi odnos s njim.

princ hari

Profimedia

Princ Hari želi da se vrati u London, ali s njegovom se željom nikako ne slaže Megan Markl, jer njoj tamo nije bilo lepo. Odluka da poseti bolesnog oca naterala je Harija da promeni dosadašnje stavove i sada želi da popravi odnos s ocem.

Otkako se kralj Čarls razboleo i sreo s Harijem, odnosi u kraljevskoj porodici su se promenili. Četiri godine života u Americi ipak nisu učinile da Hari potpuno zaboravi svoju porodicu, a na porušenom odnosu s ocem sada želi da radi.

Da je Hari spreman za povratak u London šuška se već neko vreme, ali njegove želje ne deli Megan koja o životu na dvoru nema lepe reči. O odnosima u kraljevskoj porodici su njih dvoje govorili u svom dokumentarcu i u velikom intervjuu s Oprom, ali Harijevo ponašanje u poslednje vreme otkriva kako je željan kontakta s ocem.

princ hari

Shutterstock

 

Uprkos svemu što je izgovorio protiv svoje porodice, na vest o tome da se Čarls razboleo reagovao je ekspresnim odlaskom u London, a sada je spreman da tamo odvede i svoju decu, pišu mediji. On želi da 4-ogodišnji Arči i 2-ogodišnja Lilibet provode više vremena u Londonu kako bi mogli da upoznaju rodni kraj njihovog oca i kraljevsku porodicu. Odbegli princ je izgleda sada shvatio da ne želi da izgubi i drugog roditelja. Ipak, njemu su jasno stavili do znanja da prvo mora da se dokaže.

Poznato je da je odnos Vilijama i Harija trajno narušen i da stariji brat smatra kako je mlađi naštetio ugledu porodice i zadao im brojne udarce koji ne mogu proći bez posledica, ali Vilijam i Kejt nisu zaboravili Harijevu decu i svake godine im šalju božićne poklone, a isto čine i Megan i Hari njihovoj deci.

Komentari (0)
Loading