"Zbog Stalonea sam strepela da će me ubiti": Šeron Stoun otkrila detalje susreta sa legendarnim glumcem

Tatjana Badarević Vesti 26.07.2024 19:00 0

Šeron Stoun nikada nije sanjala da će dostići ogromnu slavu nakon snimanja filma "Niske strasti".

Šeron Stoun

Shutterstock

 

Američka glumica Šeron Stoun prisetila se jednog razgovora sa Silvesterom Staloneom, nakon kojeg je živela u strahu da će je neki opsednuti obožavatelj "upucati i ubiti", kako piše The Sun.

"Ono što mi je Sli rekao je to da odjednom hodaš ulicom, a svi posežu u džep i ne znaš hoće li izvaditi olovku ili pištolj. To je uznemirujuće jer svi to rade, a ti ne znaš zašto. Sve vreme pokušavaš da shvatiš koje su tuđe namere", rekla je Šeron.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Njeni strahovi su se povećali nakon što je izašao film "Basic Instinct" (Niske strasti), po kojem je Šeron danas najpoznatija. Nakon što je film počeo da se prikazuje širom sveta, Šeron je postala zvezda gotovo preko noći. Koliko je slavna nije shvatila sve dok nije prisustvovala filmskom festivalu u Kanu 1992. godine.

"Nisam imala stilistu ni frizera. Nisam imala ništa, čak ni telohranitelja. Zamislite da dođete u Kan s "Basic Instinctom" i nemate telohranitelje. Došla sam na taj ogroman događaj sa gomilom fanova, crvenim tepihom veličine duple ulice i s paparacima u odelima. Svi smo otišli do kraja crvenog tepiha, ja, Majkl Daglas i svi, ali su obožavatelji krenuli da viču: "Šeron!. I bilo ih je desetina hiljada. Ja sam došla u haljini koju sam kupila u jednoj radnji na Beverli Hilsu, s nekoliko suncokreta. Bilo je ludo. Kad sam ušla u automobil s dva prijatelja te pokušala doći nazad do hotela, bilo je toliko ljudi na krovu auta da su me moji prijatelji smestili u ležeći položaj jer se auto udubio", ispričala je Stoun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Šeron je nedavno na društvenim mrežama rekreirala legendarnu scenu iz kultnog filma, u kojoj je prekrstila noge, a pre toga se prisetila teških trenutaka koje je prolazila nakon što je doživela moždani udar. Tad je priznala da je izgubila svu svoju ušteđevinu od 18 miliona dolara jer su njeni bližnji sve prepisali na sebe.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading