Kejt Midlton novom porukom sve dovela do ivice suza: Ono što je objavila, rasplakalo je naciju

Tatjana Badarević Vesti 26.07.2024 17:30 0

Kejt Midlton, iako se bori sa rakom, trudi se da ostane posvećena svom poslu koliko god može.

Kejt

Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Iako je Kejt Midlton posvećena svom zdravlju, princeza od Velsa nastoji da ostane posvećena svom poslu koliko može, kako prenosi La Vanguardia.

Tako je u nekoliko navrata podržala humanitarne projekte u kojima je do početka ove godine aktivno učestvovala.

Tako je 2021. godine osnovala Kraljevsko društvo za rano detinjstvo, a sad ju je oduševilo lansiranje The Baby Bank Alliance, nove inicijative koja pomaže u pružanju potrepština porodicama kojima je to potrebno putem međusobno povezane mreže baby banki širom zemlje.

Organizacija je povodom lansiranja objavila nekoliko fotografija princeze Kejt kako posećuje bejbi banke, koje su potom objavljene i na zvaničnom profilu Kejt i Vilijama. Time je Kejt svima dala do znanja koliko joj je ovaj projekat bitan.

 

 

Kejt Midlton će se navodno ponovo povući iz javnosti na neodređeno vreme kako bi mogla nesmetano da nastavi sa lečenjem raka, tvrdi insajder iz palate. Princeza od Velsa nakratko se vratila u javni život pre nedelju i po dana kako bi prisustvovala muškom finalu Vimbldona - sa svojom ćerkom princezom Šarlot, gde je Karlosu Alkarazu uručila pobednički pehar.

Kejt se prvi put vratila javnim dužnostima u junu, kad se pojavila na paradi Trooping the Colour i zakoračila na kultni balkon Bakingemske palate sa svojim suprugom princom Vilijamom, njihovo troje dece, kraljem Čarlsom i kraljicom Kamilom.

Nakon pojavljivanja, Kejt je na društvenim mrežama priznala da, iako "dobro napreduje", "još nije izašla iz opasnosti."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading