„Sad može i oluja da me odnese“: Voditeljka izveštavala o uraganu u oskudnoj odeći, muškarci odlepili, ona postala hit na internetu!

Vesti 13.10.2024 14:54 0

Uragan koji je uništio obalu Floride nekima ne smeta, sve dok o njemu izveštava jedna voditeljka.

voditeljka

Printscreen/Youtube

Voditeljka vremenske prognoze je izveštavala o oluji veka koja je uništila obalu Floride, ali je bila tako oskudno obučena da je zaludela sve muškarce koji su je gledali.

Jedni je kritikuju, drugi hvale

Marisol Dovala je voditeljka vremenske prognoze na jednoj meksičkoj televiziji i postala je viralna  nakon što se društvenim mrežama proširio video u kojem izveštava o uraganu Milton u oskudnoj odeći koja ističe sve njene obline. Voditeljka je izveštavala o uraganu u Floridi koji je poharao obalu Floride odevena u vrlo kratku haljinu, koja je istakla njenu figuru, a snimak njenog izveštavanja preplavio je društvene mreže.

 

 

Dok su neki kritikovali njen izbor odeće smatrajući ga neprimerenim za izveštavanje o katastrofi koja je pogodila milione ljudi, drugi su iskoristili priliku da se našale.

"Oluje su dobrodošle"

U komentarima ispod videa su pisali: „Sad može i uragan da me odnese“, "Nije me briga ni da kometa udari u Zemlju", "Jako je lepa", "Odličan video", "Oluje su dobrodošle", "Jedini razlog zbog kojeg gledam vremensku prognozu" i "Mislim da je dobra ideja otići u Meksiko i videti kakva je vremenska prognoza". Voditeljka je objavila snimak izveštavanja o uraganu i na svom Instagram profilu, na kojem deli fotke s gotovo milion pratilaca.

.

Bonus video:

.

 

Komentari (0)
Loading