Ovo je recept za njenu vitku figuru: Ivana Dudić je među najzgodnijim glumicama, a samo jednu namirnicu ne jede

Vesti 28.05.2023 21:50 0

Ivana Dudić oduševljava vitkom figurom, a evo šta jede da održi lepu liniju, a evo kako neguje dugu, kosu

Ovo je recept za njenu vitku figuru: Ivana Dudić je među najzgodnijim glumicama, a samo jednu namirnicu ne jede

Printscreen/Instagram

Za Ivanu Dudić kažu da je jedna od najzgodnijih glumica mlađe generacije, a njeni obožavaoci su presrećni kadgod objavi novu fotografiju. Plavooka lepotica privlači pažnju kako muškaraca, tako i dama koje se interesuju kako održava besprekornu liniju. 

Pored mnogo obaveza i celodnevnog rada koji doprinose da bude vitka i u formi, Ivana je objasnila i da je nedavno unela i nekoliko izmena u svoj jelovnik.

"Ne jedem meso jer mi ne prija, već tri, četiri godine. Ali kad mama napravi lazanje, nije da po njima prebiram, ali komade mesa ne volim i ne jedem. Jednostavno, imam više energije i mnogo bolje mislim. Čini mi se da su istraživanja pokazala da meso izaziva agresiju kod ljudi", kaže Ivana koja redovno trenira - svakog dana.

Slaba tačka su joj slatkiši, posebno sladoled kome ne može da odoli. Kad je uhvati glad, omiljena užina joj je smuti. Obično pomeša maline i med, ali nekad doda i mango, jabuke, pomorandže i sojino mleko.

Zaštitni znak Ivanine lepote je duga kosa, a ona uspeva da je održava u dobrom stanju zahvaljujući prirodnim šamponima i maskama.

"Kod frizera idem da se šišam jednom u dva meseca, ali kad je reč o tretmanima za negu kose, onda češće. Nisam neki majstor da sama sebi napravim frizuru, pa zato ne volim mnogo da eksperimentišem, operem je i pustim da se prirodno osuši", ispričala je za Glossy.

Komentari (0)
Loading