13:55 Lepota i Moda Što da dajete pare na skupe serume? Trik sa krastavcem osvežava ten već posle par minuta, a crvenilo nećete ni videti!
14:52 Dom i saveti Ulje više uopšte ne koristim: Baka mi je rekla da podmažem tiganj ovim, ništa mi se ne zalepi!
11:48 Dom i saveti Kupili ste gorak krastavac? Žena je pokazala kako mu vrati lep ukus, vrlo je jednostavno!
16:45 Dom i saveti Kupili ste gorak krastavac? Baka Jovanka nam je otkrila trik pomoću kojeg mu vrati lep ukus
22:03 Dom i saveti Baka mi je pokazala zdraviji način prženja jaja: I ne, nije u pitanju maslinovo ulje
08:38 Zdravlje Kad je vruće, jedite ove 4 namirnice: Hrana koja hladi organizam će vas zasititi i osvežiti
10:30 Dom i saveti Kupili ste gorak krastavac? Baka Smilja nam je otkrila kako da mu vratite lep ukus
21:26 Ispovesti Umesto uljem, tiganj svi masovno podmazuju ovim povrćem: Jedni kažu da tako "blokiraju kalorije", drugi se smeju, procenite sami
14:10 Dom i saveti Kako stari baštovani teraju puževe iz bašte: Samo ostave ovo povrće da prenoći u vrtu i reše problem
12:29 Dom i saveti Jela je krastavac svaki dan: Posle 7 dana nije mogla da veruje šta joj se desilo od kože do kose
12:50 Dom i saveti Ovo znaju samo stari baštovani: Zalivajte paradajz i krastavac ovim rastvorom, rađaće kao ludi
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 12. avgust: Ribe, uložite malo više truda da biste došli do cilja, zato Blizanci neće imati tih problema
19:01 Lepota i Moda Prošle godine svi odlepili za njima, opet isto i ove godine: Ovo su najpopularnije papuče ovog leta, nose ih i žene i muškarci
18:27 Poznati Ima da budu kao pokisli, ko će nasladiti imanje princeze Dajane: Princ Hari i princ Vilijam neće dobiti ni deo, evo šta se desilo
17:58 Dom i saveti Evo kako da se dodatno rashladite dok spavate: Vrućina vas neće buditi, ove trikove svako može da izvede, ne treba vam klima
17:26 Horoskop Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta: Ovnove čeka nalet nervoze i sreće, Bikovi u punoj snazi
17:05 Dom i saveti Ove stvari u kući otkrivaju neukus i nemaštinu: Mnogi ih imaju, a na prvu se vidi da vam fali para