14:52 Dom i saveti Ulje više uopšte ne koristim: Baka mi je rekla da podmažem tiganj ovim, ništa mi se ne zalepi!
11:48 Dom i saveti Kupili ste gorak krastavac? Žena je pokazala kako mu vrati lep ukus, vrlo je jednostavno!
16:45 Dom i saveti Kupili ste gorak krastavac? Baka Jovanka nam je otkrila trik pomoću kojeg mu vrati lep ukus
22:03 Dom i saveti Baka mi je pokazala zdraviji način prženja jaja: I ne, nije u pitanju maslinovo ulje
08:38 Zdravlje Kad je vruće, jedite ove 4 namirnice: Hrana koja hladi organizam će vas zasititi i osvežiti
10:30 Dom i saveti Kupili ste gorak krastavac? Baka Smilja nam je otkrila kako da mu vratite lep ukus
21:26 Ispovesti Umesto uljem, tiganj svi masovno podmazuju ovim povrćem: Jedni kažu da tako "blokiraju kalorije", drugi se smeju, procenite sami
14:10 Dom i saveti Kako stari baštovani teraju puževe iz bašte: Samo ostave ovo povrće da prenoći u vrtu i reše problem
12:29 Dom i saveti Jela je krastavac svaki dan: Posle 7 dana nije mogla da veruje šta joj se desilo od kože do kose
12:50 Dom i saveti Ovo znaju samo stari baštovani: Zalivajte paradajz i krastavac ovim rastvorom, rađaće kao ludi
13:18 Dom i saveti Zalivajte krastavce ovim rastvorom: Iskusni baštovani tvrde da tada rađaju duplo više!
21:53 Porodica Saznajte da li ste fatalna žena: Ako posedujete ove 3 osobine, na vas nisu imuni ni najtvrđi muškarci
21:26 Lepota i Moda Beograđanke odlepile za jednim modnim detaljem: Hit je leta, bez ovoga ne idu na plažu, a bogami ni u grad!
20:50 Horoskop Ova 2 astro znaka su najstroži roditelji: Njihovo "ne" zna da zaboli, ali zato je dete posle toga spremno za život!
20:27 Dom i saveti Smrdibube preziru jednu biljku: Posadite je, pa im više neće pasti na pamet da vam ulaze u kuću!
20:01 Poznati Ovako izgleda mlađa sestra Sofije Vergare: Sandra je poznata u šoubiznisu, a vi procenite da li po lepoti može da parira glumici
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 16. jul: Devici prija tišina, Vaga se udaljava od partnera, Jarac da obrati pažnju na snove