Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : krastavac

žena
11:36 Zdravlje

Vrućina vas iscrpljuje? Jedite ove 3 namirnice koje bukvalno hlade telo iznutra!

jaja
14:52 Dom i saveti

Ulje više uopšte ne koristim: Baka mi je rekla da podmažem tiganj ovim, ništa mi se ne zalepi!

žena
11:48 Dom i saveti

Kupili ste gorak krastavac? Žena je pokazala kako mu vrati lep ukus, vrlo je jednostavno!

krastavac
16:45 Dom i saveti

Kupili ste gorak krastavac? Baka Jovanka nam je otkrila trik pomoću kojeg mu vrati lep ukus

jaja
22:03 Dom i saveti

Baka mi je pokazala zdraviji način prženja jaja: I ne, nije u pitanju maslinovo ulje

znojenje
08:38 Zdravlje

Kad je vruće, jedite ove 4 namirnice: Hrana koja hladi organizam će vas zasititi i osvežiti

krastavac
10:30 Dom i saveti

Kupili ste gorak krastavac? Baka Smilja nam je otkrila kako da mu vratite lep ukus

ulje
21:26 Ispovesti

Umesto uljem, tiganj svi masovno podmazuju ovim povrćem: Jedni kažu da tako "blokiraju kalorije", drugi se smeju, procenite sami

puževi
14:10 Dom i saveti

Kako stari baštovani teraju puževe iz bašte: Samo ostave ovo povrće da prenoći u vrtu i reše problem

krastavac
12:29 Dom i saveti

Jela je krastavac svaki dan: Posle 7 dana nije mogla da veruje šta joj se desilo od kože do kose

povrće
12:50 Dom i saveti

Ovo znaju samo stari baštovani: Zalivajte paradajz i krastavac ovim rastvorom, rađaće kao ludi

bašta
13:18 Dom i saveti

Zalivajte krastavce ovim rastvorom: Iskusni baštovani tvrde da tada rađaju duplo više!

1 2 3 4
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

biljke
13:39 Dom i saveti

Kako spasiti sobne biljke dok ste na odmoru? Rešenje nije u obilnom zalivanju - evo šta treba da uradite kako ne bi uvele

mačka
12:04 Dom i saveti

Kako oterati mačke iz bašte? Pospite ovu namirnicu po ćoškovima vrta i više vam neće dolaziti iz komšiluka

Hana
10:35 Dom i saveti

Mnogo brže rashladi automobil! Otkada sam otkrila ovaj trik, klimu u kolima više ni ne koristim

cveće
18:23 Dom i saveti

Kako da oživite uvelo cveće? Poštujte ovo pravilo u zalivanju - biće vam raskošno i tokom julskih vrućina

krastavac
12:26 Dom i saveti

Amerikanci tvrde da ceo život pogrešno jedemo krastavac: Mi ga seckamo i rendamo, a oni to rade ovako!

watch-icon

Preporučujemo

biljke
13:39 Dom i saveti

Kako spasiti sobne biljke dok ste na odmoru? Rešenje nije u obilnom zalivanju - evo šta treba da uradite kako ne bi uvele

horoskop
13:07 Horoskop

Kao da su rođeni na dvoru: Ovo su 3 najrazmaženija horoskopska znaka - a za jedan nikada ne biste rekli da je takav

Anđelina
12:35 Poznati

Anđelina Džoli će od muke počupati kosu sa glave! Omiljena ćerka joj "zabola" nož u leđa - sve joj se vratilo kao bumerang, a smejala se Bredu!

mačka
12:04 Dom i saveti

Kako oterati mačke iz bašte? Pospite ovu namirnicu po ćoškovima vrta i više vam neće dolaziti iz komšiluka

putna apoteka
11:33 Zdravlje

Detaljan spisak putne apoteke: Bez ovoga ne krećite na putovanje - evo šta treba obavezno da ponesete!

Kejti Peri
11:06 Poznati

Emotivni slom na koncertu: Pevačica od tuge i bola u jednom trenutku prekinula nastup - nije mogla da izdrži ovo, pa se direktno obratila...

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.