10:14 Dom i saveti Trik koji štedi blizu 200 evra na grejanju tokom zime: Majstori ćute, a većina domaćinstava ovo može da uradi sama – za manje od pola sata
18:01 Dom i saveti Napravite klimu od ventilatora: Uz ovaj genijalan trik, rashladićete se za male pare!
09:58 Dom i saveti Kako rashladiti kuću bez klime? Računi za struju neće skočiti, a imaćete prijatnu temperaturu u kući
10:33 Dom i saveti Zaboravila sam da isključim klimu kad sam otišla na more: Kad je stigao račun za struju, sledila sam se od cifre!
21:11 Dom i saveti Kako da klima troši manje struje? Podesite je na ovoliko stepeni i uštedite na računu za električnu energiju!
10:30 Dom i saveti Kako napraviti klimu od ventilatora: Ohladite stan bez troškova, sve što vam treba već imate u kući
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
12:57 Dom i saveti Kako da rashladite stan bez klime: Genijalan trik s flašom vode koji koriste Nemci
15:10 Dom i saveti Sa klimom svi prave istu grešku: Stručnjak objasnio kako da podesite uređaj i uštedite na struji i do 7000 dinara mesečno
20:01 Porodica Ovo dugme na klimi smanjuje račun za struju: Mnogi ga nikada ne koriste, a mogu da se hlade za manje para!
14:55 Zdravlje Popravite raspoloženje ishranom: Ova jesenja namirnica je broj 1 za mozak, a odlična je i za varenje
14:32 Poznati Palo pomirenje! Džej Lo je kao zmija pecnula glumicu koja ove brutalne reči nije mogla da joj oprosti 27 godina
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila