09:17 Dom i saveti Ni pomorandža, ni paljenje kafe, a ni neke hemikalije: Ova prirodna mešavina tera komarce očas posla, a košta manje od 120 dinara
10:47 Dom i saveti Rešava komarce: Ma neće im pasti na pamet da vam priđu kada primenite metodu od 5 slova, bolja ne postoji
14:57 Zdravlje Komarci najviše napadaju ljude sa ovom krvnom grupom: Još ako pijete ovo piće, ima da vas urnišu
21:59 Dom i saveti Ne smrdi, već miriše kao ludo, a tera komarce momentalno: Nema više paljenja kafe i dima, samo ovo i beže kao đavo od krsta
10:03 Dom i saveti Zaboravite na svrab: Komarcima neće padati na pamet da vam priđu, ako uradite ovo u bašti
11:05 Dom i saveti Zaboravite na sprejeve i hemikalije: Samo sipajte ovo u čašu i komarci više neće prilaziti vašim vratima
13:20 Dom i saveti Trik koji za 30 sekundi uklanja svrab od ujeda komaraca: Ova metoda trenutno smiruje kožu
13:40 Dom i saveti Ova začinska biljka je "smrt" za komarce: Od njenog mirisa opasni insekti beže glavom bez obzira
11:23 Zdravlje 7 razloga zbog kojih ste magnet za komarce: Evo zbog čega ove male krvopije baš vas urnišu!
16:31 Dom i saveti Komarce rasteruje u sekundi: Nećete ih ni videti ovog leta ako napravite ovu jednostavnu prirodnu mešavinu
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo
16:50 Dom i saveti Neki ljudi ih privlače kao magnet: Ovo je ključni faktor zašto komarci biraju baš vas, a druge zaobilaze
11:40 Zdravlje Da li pijete ovu kafu svaki dan? Može ozbiljno da ošteti vid, pokazuju nova istraživanja
11:14 Ispovesti Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora
10:49 Lepota i Moda Najtraženija letnja haljina može se naći kod nas za 2.500 dinara: Toliko dobro stoji, da nije ni čudo što je kraljica Leticija nosi već 2 godine
10:00 Horoskop Ostvarenje snova: Nove prilike se otvaraju u julu 2025. godine, ovi znaci dobijaju vetar u leđa
09:27 Lepota i Moda Naočare za sunce Melanije Tramp ukrale šou: Zasenile su čak i dešavanja na fudbalskoj utakmici!