Palata se trese od njihovih svađa: Procurila istina o odnosu Kejt i Vilijama, a evo ko "spašava" situaciju

Tatjana Badarević Vesti 24.08.2024 09:35 0

Buduća kraljica odlučila je da se na neki način žrtvuje kako bi njen brak sa Vilijamom ostao stabilan.

kejt midlton

Shutterstock

 

Kejt Midlton, koja još uvijek nije potpuno van opasnosti kad je reč o borbi s teškom bolešću, odlučila je po svaku cenu da spasi svoj brak.

Princ Vilijam i Kejt, kao i svi drugi parovi, navodno su imali "strašne svađe" u svom braku. Međutim, princeza Kejt shvatila je kako najlakše izbeći ove svađe.

Buduća kraljica odlučila je da se na neki način žrtvuje kako bi njen brak s Vilijamom ostao stabilan. Mnogi se s njenim načinom izbegavanja sukoba s budućim kraljem ne bi složili, no ona je uverena da joj itekako pomaže.

Kejt Midlton

Profimedia

 

 

Kako su otkrili insajderi iz palate, Kejt se na specifičan način nosi sa Vilijamovim neraspoloženjima i ispadima. Tom Kvin je za The Mirror otkrio da mu je izvor iz Kensingtonske palate jednom ispričao da se princeza Ketrin prema Vilijamu odnosi kao da joj je četvrto dete.

"Kejt se prema njemu ponaša kao prema četvrtom detetu jer je sklon napadima besa. Oni se svađaju, to nije savršen brak. Svađe između njih su strašne", rekao je.

Dodao je ipak da njihove svađe nisu ekstremne, pa nema bacanja vaza i tanjira po kući. Kejt i Vilijam nisu takvi, tvrdi izvor i uverava da njihove svađe nikada nisu postale žestoke.

"Vilijam i Kejt gađaju jedno drugo jastucima. To je uvek pod kontrolom", tvrdi Tom.

Vilijam i Kejt svoju vezu štite i tako što o njoj ne govore javno, a u javnosti jedno drugom samo izražavaju podršku.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading