Oženio 49 godina mlađu lepoticu, pa nakon dva meseca preminuo: Austrijski mutimilijarder (91) se venčavao 5 puta, a samo nju je ostavio u suzama

Nedeljko Tišanović Vesti 12.08.2024 21:11 0

Zavio ju je u crno...

Leopold Nekula/VIENNAERPORT / imago stock&people / Profimedia

Leopold Nekula/VIENNAERPORT / imago stock&people / Profimedia

Austrijski multimilijarder Ričard Lugner (91) preminuo je dva meseca nakon što se šesti put oženio, pišu strani mediji. Pronađen je u svojoj vili u Beču.

Početkom juna oženio je četrdesetdvogodišnju Simone Bienchen Reiländer.

Nisam nervozan, očvrsnuo sam po tom pitanju — rekao je uoči svadbe.

Par se verio u oktobru prošle godine, ali su u decembru prekinuli. Zatim su se pomirili i venčali pred matičarom, dok su crkveno venčanje planirali za jesen, ali ono se ipak nije dogodilo.

Prvu bračnu noć proveli su u luksuznom bečkom hotelu, a vremešni milijarder otkrio je tada da ne planiraju ići na medeni mesec.

Simone ima u planu velike radove u vrtu, ona nema vremena za odmor, poput marljive pčelice je —  rekao je Lugner. Takođe je najavljivao da će to biti njegov poslednji brak. I bio je u pravu.

Ranije je bio oženjen za Plejboj zečicom

Pre braka sa Simone bio je oženjen za Plejboj zečicom Cathy Schmitz, koja je bila mlađa od njega 57 godina i s kojom je bio u braku do 2014. godine. Njegov prvi brak sa Christine Gmeiner trajao je od 1961. do 1978. godine, a zatim je od 1979. do 1983. bio u braku sa Cornelijom Laufersweiler, kojoj je svakodnevno slao bukete cveća.

Njegova treća žena, Susanne Dietrich, preminula je sa samo 34 godine zbog komplikacija nastalih nakon estetske operacije nosa, dok je sa četvrtom suprugom, Christine Lugner, bio u braku od 1991. do 2007. Imao je četvoro dece.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading