"Znam sa kim bi mogao Dikaprio da se skrasi": Stručnjakinja za veze otkriva koji tip žene može obuzdati slavnog i okorelog neženju

Tatjana Badarević Vesti 19.06.2024 14:50 0

Pati Stejndžer, stručnjakinja za ljubavne veze, otkriva koji tip žene bi odgovarao Dikapriju

Kameron Diaz

Foto: AP

 

Pati Stejndžer, poznata izvršna direktorka usluge za pronalaženje partnera, "Millionaire‘s Club International", ima velike planove za najpoznatijeg holivudskog neženju, glumca Leonarda Dikaprija.

U ekskluzivnom intervjuu za Page Six, na dodeli nagrada Critics' Coice Real TV Awards 2024. u subotu, rekla je da bi volela da vidi slavnog neženju da se konačno skrasi.

"Volela bih da vidim Lea kako drži dete u rukama", dodala je i istakla da je Dikaprio divan i ujedno i njen najdraži glumac.

63-godišnja Stejndžer je odmah naglasila da "generalno nije ljubiteljka" velikih razlika u godinama, posebno između kojih je po deset ili više godina razlike. S obzirom na to Dikaprio ostavlja svoje partnerke kada navrše 25 godina, Stejndžer je istakla da bi u njegovom slučaju mogla da napravi izuzetak.

Kameron Diaz

Foto: AP

 

 

"Volela bih da mu nađem neku u tridesetima", rekla je Strejndžer za zvezdu "Titanika".

"Idemo u rane tridesete. Neko ko poznaje samu sebe. Ja sam astrolog, pa bi neko ko je prošao kroz svoj Saturnov povratak bio pravi izbor za njega. Možda Riba ili Rak, a čak i Blizanac jer je Dikaprio u horoskopu Škorpija", objasnila je ona.

Kako ona objašnjava, Saturn važi za planetu odgovornosti, vremena i mudrosti, pa stoga je i Saturnov povratak nečije odrastanje.

Stejndžer je otkrila kako zamišlja Dikaprija sa ženom koja potiče "van Holivuda".

"Možda stilistkinja ili advokatica na podrućju scene i zabave ili čak agentkinja. Ni glumica, ni pevačica, ni plesačica. Neko ko ga može podržati", objasnila.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading