Klunijeva bivša u petoj deceniji grmi kako izgleda: Trbušnjaci i vitke noge na kojima bi joj pozavidele i mnogo mlađe

Olja Jelić Vesti 13.08.2023 20:40 0

Italijanska manekenka Elizabeta Kanalis nedavno je uživala na Sardiniji, ali je zadovoljstvo spojila i sa poslom

Elizabeta Kanalis

Printscreen/Instagram

Italijanska manekenka Elizabeta Kanalis nedavno je uživala na Sardiniji, ali je zadovoljstvo spojila i sa poslom. Ona je tako u toku odmora snimila i jednu kampanju za kompaniju koja se bavi prodajom luksuznih nekretnina, a u tu svrhu fotografisala se u malom, crnom bikiniju pored bazena jedne prelepe vile.

Elizabeta Kanalis je pozirala u modernom kupaćem kostimu, a iako je proslavila 44. rođendan i dalje može da se pohvali ubitačnom figurom na kojoj bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke.

Lepa brineta ima veoma skladno telo sa izraženim trbušnjacima, vitkim, zategnutim nogama i lepim dekolteom. Na novim fotografijama ona zavodljivo pozira ispod tuša, a nešto kasnije i na ivici bazena, ponosno pokazujući sve svoje čari.

Ove fotografije obišle su brojne portale i društvene mreže, a publika je oduševljena seksepilom ove dame. "Apsolutno neverovatna žena", "Ona je zadivljujuća, kakva građa", "Bože, ona izgleda stvarno, stvarno dobro", "Ima spektakularno telo", samo su neki od komplimenata.

 

 

Elizabeta, koja važi za jednu od najzgodnijih Italijanki, proslavila se širom sveta zahvaljujući vezi sa holivudskim glumcem Džordžem Klunijem. Par je bio u vezi dve godine, a raskinuli su bez velike pompe u junu 2011, mesec dana nakon njegovog 50. rođendana.

Manekenka se u prošlosti zabavljala i sa fudbalerima Kristijanom Vijerijem i Reginaldom Fereirom da Silvom, kao i režiserom Gabrijelom Mućinom. Udala se za ortopeda Brajana Perija 2014, ali par je u martu ove godine stavio tačku na svoj brak, a zajedno imaju ćerku Skajler. Trenutno se zabavlja sa 15 godina mlađim rumunskim kikbokserom Džordžijanom Čimpanom.

Komentari (0)
Loading