Kim Kardašijan danas slavi 44. rođendan: Samo da vidite kako je izgledala na početku karijere, ni majka je ne bi prepoznala!

Vesti 22.10.2024 14:20 0

Jedna od prvih i najpoznatijih starleta na svetu danas proslavlja rođendan. Ali Kim se mnogo promenila od početka karijere.

kim kardašijan

Profimedia

Kim Kardašijan je jedna od najpoznatijih medijskih ličnosti, preduzetnica i rijaliti zvezda na svetu. Danas puni 44 godine. Rijaliti zvezda je medijsku pažnju prvi put privukla družeći se s Paris Hilton i jednom prilikom je rekla da je Paris zaslužna za početak njene karijere jer je upoznala s velikim brojem ljudi.

Proslavila se golišavim snimkom

Nakon toga Kim Kardašijan je zajedno sa sestrama Kloe i Kortni otvorila i vodila butik. Jednom prilikom je za strane medije otkrila da je radila na blagajni dok je pohađala fakultet. Kroz neko vreme otvorile su prodavnice i u drugim gradovima, ali su 2018. sve već bile zatvorene.

kim kardašijan

Profimedia

 

Ubrzo nakon toga Kim je postala jedna od najpopularnijih osoba na svetu. Početkom 2000-ih u javnost je procureo njena eksplicitni snimak s reperom Rej Džejom s kojim se viđala od 2002. do 2006. godine, a mnogi tvrde da je upravo njihov kućni snimak osigurao Kim Kardašijan karijeru kakvu ima danas.

Da li biste je prepoznali?

Osam meseci nakon izlaska snimka Kardašijan porodica je odlučila da iskoristi svoju izloženost javnosti i tako je objavljena prva epizoda rijaliti šou programa „Keeping Up with Kardashians“. Dok je rasla njena popularnost zbog rijalitija, Kim se oprobala i u glumi. Pojavila se u serijama „How I Met Your Mother“, „90210 CSI: New York“, „2 Broke Girls“ u holivudskom filmu „Disaster Movie“ gdj je glumila s Karmen Elektrom. To je bilo 2008. godine, a pogledajte kako je Kim tada izgledala. Niko je ne bi prepoznao!

kim kardašijan

Printscreen/Youtube

 

Objavila je i pesmu

Kim Kardašijan je 2011. godine objavila i singl „Jam“ (Turn It Up). Njen tada budući suprug Kanje Vest pojavio se u spotu, a pesma je zauzela 17. mesto Bilbordove liste. Godine 2014. Kim je rekla da je pesma bila "jadna odluka" i da je to "jedina stvar za koju ne može da veruje da je uradila".

Kada joj je popularnost na društvenim mrežama porasla, Kim i njene sestre iskoristile su to kao priliku za povećanje svog uticaja van samog rijalitija. Kim se etablirala kao robna marka, a koristila je društvene mreže kao alat za rast svojih robnih marki „Skims“ i „SKYNN by Kim“.

Udavala se tri puta

Godine 2000. Kim se udala za Dejmona Tomasa. Tada je imala samo 19 godina i bila nepoznata javnosti. Razveli su se tri godine kasnije. Posle 11 godina se udala za Krisa Hamfrisa, a njihov brak trajao je 72 dana. Zatim se 2014. udala za Kanjea Vesta. Venčali su se u Firenci, a njihova je svadba navodno koštala tri miliona dolara. U braku su dobili četvoro dece, a razveli su se 2021. godine.

.

Video:

@najzena.rs Ovo su 3 sestre Toma Kruza! Jedna je njegova kopija, drugoj je dao otkaz, treća ga urniše! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

.

 

Komentari (0)
Loading