Ma dokle više idu morbitnosti ovih dvoje, sada upetljali i majku: Kanje Vest želi da bude intiman sa svojom svekrvom, sve priznao Bjanki Sensori

Nedeljko Tišanović Vesti 14.10.2024 19:05 0

Šta se sada dešava?

Bjanka i Kanje

Profimedia

Majka Bjanke SesoriAleksandra, prvi je put viđena u javnosti nakon što se saznalo za poruke koje je kontroverzni reper Kanje Vest slao svojoj supruzi, a u kojima je spominjao nju.

Vest je Bjanki navodno pisao da želi imati intimne odnose s njenom majkom, što je Aleksandra sada prokomentarisala.

Kako kaže majka mlade arhitektice, ne želi se petljati u to, a zamolila je i novinare za privatnost.

Inače, Kanjea je nedavno bivša osobna asistentkinja Lauren Pisciotta optužila za se***alno uznemiravanje. Ovih je dana izmenila svoju tužbu te rekla da ju je reper drogirao i se***alno napao.

Tužiteljka je u tužbi opisala kako je gubila kontrolu nad svojim telom i govorom, nakon čega se nije mogla setiti detalja događaja. Dan nakon incidenta, probudila se osećajući se veoma loše i zbunjeno. Osećala je sram i nelagodu zbog amnezije vezane za tu noć, a tek godinama kasnije saznala je da je navodno bila zlostavljana.

Ubrzo se saznalo i da je Kanye svojoj supruzi Bianci pisao da želi voditi ljubav s njenom makom. "Želim j.... tvoju majku prije nego što ode", napisao joj je on navodno.

 


Bonus video: 

Komentari (0)
Loading