Izazvale burnu raspravu na internetu: Bliznakinje priznale da bukvalno dele sve stvari, nose čak iste gaćice!

Vesti 02.10.2024 15:05 0

Jednojajčane bliznakinje koje imaju 27 godina su svojom pričom izazvale burne reakcije.

žena

Printscreen/TikTok

Dve sestre bliznakinje izazvale su burnu raspravu na internetu kad su otkrile da imaju samo jedan brushalter koji obe nose i zajedničku fioku s donjim vešom koji obe nose. Imaju 27 godina i jednojajčane su bliznakinje koje žive u Njujorku.

„Delimo donji veš od srednje škole“

One su ovo ispričale u podkastu „Gals on the Go“, kada su razgovarale o iskustvu odrastanja kao bliznakinje. Popularne influenserke otvoreno su govorile o tome kako bukvalno dele svu odeću koju imaju, što je izazvalo podeljene reakcije ostalih korisnika, koji su se zapitali gde bi trebalo da bude granica u njihovom odnosu. Jedna od bliznakinja je šokirala voditeljke kada je priznala: „Želite li da čujete nešto ludo? Neprijatno mi je ovo da priznam, ali imamo samo jedan brushalter“. Druga je dodala: „I delimo donji veš“, što je njena sestra potvrdila.

žena

Printscreen/TikTok

 

Objasnile su da imaju samo jedan brushalter jer ih retko nose, ali kad im zatreba, dolazi do svađe oko njega. Ipak, kasnije su dodale da ipak imaju dva, crni i bež, ali zbog svojih stilova oblačenja retko koriste crni, pa se zapravo bore samo za onaj bež. Rekle su da donji veš dele još od srednje škole.

Ovo ste mogle da zadržite za sebe

Reakcije korisnika bile su različite. Neki su bili šokirani, a neki su se zgrozili njihovim priznanjem. Jedna korisnica Tik Toka je napisala: „Devojke, ovo ste mogle da zadržite za sebe“. Drugi blizanci su izrazili nevericu: „Ja sam blizanac i mogu reći da je ovo za mene apsolutno suludo. Moj blizanac i ja se i ne grlimo, a kamoli delimo donji veš. Nikako!“.

 

@galsonthegopodcast any twins out there also doing this?? @Brooke Miccio @DANIELLE CAROLAN @ACQUIRED STYLE @DaniellePheloung ♬ original sound - Gals on the Go Podcast

 

S druge strane, neki su se poistovetili sa sestrama. „I ja sam delila donji veš sa svojom sestrom bliznakinjom“. Uprkos raspravi koju su izazvale, čini se da sestrama nije smetalo što su privukle toliku pažnju svojim neobičnim priznanjem.

Bonus video:

 

@najzena.rs Sve što vam treba ove jeseni je kaput Ane Ivanović! Izdužuje figuru i sužava struk #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading