"Ju, šta to uradi fatalna lepotica od sebe?!" Slavna glumica šokirala obožavatelje na mrežama, svi u neverici

Tatjana Badarević Vesti 02.10.2024 15:32 0

Prekrasna Hale Beri inače oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama, no ovoga puta ih je šokirala fotografijama i snimcima. Glumica je i objasnila o čemu se radi...

hale beri

Profimedia

 

Glumica Hale Beri (58) je osim po svojim ulogama poznata i po svojoj lepoti i figuri, koju često pokazuje na društvenim mrežama. No ovog puta je svoje pratioce pomalo šokirala novim fotografijama. Na njima je Hale bez šminke, pomalo raščupane kose, no ono što je privuklo pažnju bili su njeni dlakavi pazusi. 

- Jedna od najkompleksnijih uloga koje sam imala da tumačim - napisala je, između ostalog, Hale na društvenim mrežama te dala do znanja da su dlake ispod pazuha samo zbog filma "Never Let Go". Radi se o hororu o preživljavanju u kojem Hale glumi Momu, a koji je nedavno počeo da se prikazuje u SAD-u. 

Neke je glumica na tren prepala te su pomislili da Hale zaista ima dlakave pazuhe. 

"Koji je ovo đavo?", "Nisam baš veliki fan dlaka ispod pazuha kod žena", "Steglo me u srcu kada sam video dlake, skoro mi je uništena cela decenija koliko sam zaljubljen u Hale!", pisali su neki. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Drugi su pak shvatili odmah o čemu se radi te pohvalili glumicu na hrabrosti da pristane na takvu transformaciju radi uloge. 

"Ono što volim je što se ne bojiš ne biti glamurozna celo vreme. Ima nekih glumica koje žele da budu stalno prekrasne, a nemaju taj glumački raspon. I u strašnim filmovima žele da budu atraktivne", poručili su drugi. 

Osim filma "Never Let Go", u avgustu je izašao još jedan film s Hale Beri, i to na Netfliksu. Radi se o filmu "The Union" u kojem glumi s Markom Volbergom, a koji se snimao 2022. godine. 

Bonus video:

 

@najzena.rs Kloi Kardašijan promenila lični opis! Da li je pogrešila? #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #kardashian ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading