17:28 Porodica Majko, kupi mu sve to! Dečakovoj sreći nije bilo kraja kad je video novogodišnje ukrase, oduševio 24 miliona ljudi
15:34 Ispovesti Svekrva mi je zagorčala život: Neće ni da vidi unuku, okrenula muža protiv mene, a naljutila se zbog ovoga čim sam se porodila
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
15:57 Ispovesti „Čaša ili dve dnevno ne mogu da škode“: Baka od 103 godine tvrdi da je toliko poživela zbog omiljenog pića!
15:32 Porodica Ljudi ne mogu da se načude: Roditelji blizanaca izašli iz stana, a onda su shvatili da su nešto zaboravili!
13:32 Lepota i Moda Ovo je najzgodnija devojka na svetu: Ima savršeno telo prema proceni veštačke inteligencije - da li se slažete?
12:06 Porodica "Ovo je najslađa stvar koju sam videla": Mama i tata su snimili prvi susret psa sa njihovom bebom, srca se tope od miline
22:15 Porodica Dirljiv trenutak rasplakao 78 miliona ljudi: Dečak je dobio naočare i prvi put jasno video mamu i tatu
21:00 Ispovesti Žena zatekla muža u krevetu s njom! Vratila se s posla, otvorila vrata spavaće sobe, a ono što je videla nikada neće zaboraviti
12:48 Porodica Snajka me od prvog dana vređala i ponižavala: Smislila sam osvetu koja joj je zauvek zapušila usta
14:30 Ispovesti Ima 34 godine i još uvek je nevina: „Lepše mi je tako nego da budem s nekim kretenom koji će da me nervira“
20:06 Ispovesti Mislila je da ima bubuljicu, a usledio je pakao: Mlada mama je čekala da crvena tačka prođe, umesto toga, dobila je šokantnu dijagnozu
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom