20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
13:52 Ispovesti Otac mi je na samrti otkrio porodičnu tajnu: To me je uništilo, ceo život mi se okrenuo naglavačke
13:37 Ispovesti Sonja (57) i Marko (69) dobili prvo dete: Bog im dao Bogdanu posle 22 godine borbe za potomstvo
12:03 Ispovesti Baka svu imovinu ostavila psu! Deci nije dala ni dinar, a razlog je jasno navela u testamentu
18:19 Ispovesti Mladoženju uhvatili u strastvenom zagrljaju s kumom! Prevario suprugu na dan venčanja, gosti zanemeli od šoka!
17:02 Ispovesti Ima 115 godina i najstarija je osoba na svetu: Kaže da joj je jedno pravilo sačuvalo živce
09:40 Ispovesti Reakcija muža postala hit na internetu! Žena je uradila ovo za godišnjicu braka, on zanemeo, kao i ljudi koji su videli snimak!
13:22 Ispovesti Moj muž je otišao sam na svadbu prijatelja: Kad sam videla slike sa proslave, samo što se nisam onesvestila!
13:07 Porodica Ovo ima samo kod nas! Žena napravila zastoj na putu, a razlog je većinu ljudi nasmejao do suza!
17:37 Ispovesti Svekrva mi govori da sam sponzoruša: Pozelenela je od muke kad sam joj se osvetila, i to pred celom familijom!
15:00 Porodica Pokušavam da prodam kuću, a komšinica mi ne da! Svi kupci pobegnu, evo šta uradi kad neko dođe
12:10 Poznati Svadbeni poklon mi je spasio brak posle 10 godina: Tek tada smo ga otvorili, ono što je bilo unutra nas je izvuklo iz krize
22:08 Ispovesti U 94. godini i dalje radi od ponedeljka do petka: "Penzija je dobra, ali posao mi je sačuvao živce"
20:15 Lepota i Moda Ne trebaju vam skupe kreme da biste se rešili staračkih pega: Namažite se samo ovom prirodnom mešavinom od 2 sastojka
19:16 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 8. jun: Lavovi, ne dozvolite da vam bilo ko kvari raspoloženje, Ribe, poštujte svoje vreme, a šta je sa ostalima?
18:15 Lepota i Moda Novo lice rijaliti zvezde (69) šokiralo javnost: Kažu da je sada kopija njene ćerke, ne vidi se razlika između njih dve!
17:16 Horoskop Najsrećniji znak leta 2025: Budućnost im je svetla, sve što dotaknu pretvori se u zlato