12:49 Porodica Aleksandra rodila dete u 66. godini! „Hranim se zdravo, ostala sam u drugom stanju prirodnim putem“
16:26 Porodica Muž se danima ljutio na ženu: Kad joj je pukao film, napisala mu je poruku koju nikada neće zaboraviti!
12:41 Ispovesti Ljudi napali snaju da je nezahvalna: „Svekrva naručuje s Temu-a grozne stvari za bebu iako sam joj zabranila, kako da je zaustavim?“
19:54 Porodica Doktor je rekao da su hemoroidi i da preterujem: Posle 10 meseci sam saznala da imam rak debelog creva, i to u 4. fazi!
19:03 Ispovesti Luda ideja mi je spasila brak: Zamalo da se razvedemo, a onda sam povukla neobičan potez, sada nam prijatelji zavide
17:25 Ispovesti Tajna zdravlja i sreće doktorke od 103 godine: „Ako želite dug život, jednu stvar nikako ne radite“
16:10 Porodica Bračni par 20 godina nije progovorio ni reč! Kada su otkrili razlog ćutanja, ljudi zanemeli!
08:45 Porodica „Želimo da vidimo tatinu reakciju“: Mama je rekla sinu da odabere tati rođendanski poklon, dečak nasmejao 1,5 milion ljudi!
16:35 Ispovesti Jasmina se udala za beskućnika i sve šokirala: Ljudi zapanjeno slušaju njenu ljubavnu priču, evo čime je osvojio
17:10 Ispovesti Ljubavna priča iz Gerontološkog centra: „Ne možemo jedno bez drugog“, kažu Nada i Stevo koji su zajedno šest godina
17:32 Zdravlje Trovanje hranom u porastu: Eksperti upozoravaju na jednu opasnu naviku, bukvalno svi ovo radimo, a nismo svesni rizika
17:13 Horoskop Ogroman novac stiže za 2 znaka horoskopa: U narednih mesec dana će rešiti sve finansijske probleme!
17:05 Ispovesti "Ne mogu da živim sa invalidom": Milan je preživeo moždani udar u 41. godini, a žena ga ostavila mesec dana kasnije, a onda je usledio neverovatan obrat
16:49 Dom i saveti Košta samo 30 dinara, a čisti sudoperu, tuš kabinu, ma sve: Kamenac nestaje za tren oka, skida i one koje godinama niste mogli da očistite
16:23 Lepota i Moda Znate li šta se dešava ako 7 dana ne perete kosu? Doktor rešio dilemu i sve šokirao odgovorom
16:08 Zdravlje Doktor Kovčin upozorava: Rak u Srbiji uzima danak, svake godine 42.000 obolelih, a evo gde je najkritičnije