16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
13:55 Ispovesti Tek se porodila i zabranila posete bebi: Familija se skupila i smislila kako da joj doskoči, komšije zinule od čuda!
18:14 Ispovesti "Tetka, idi u svoju sreću": Devojčica rasplakala celu Srbiju govorom koji je održala na tetkinoj svadbi
09:34 Ispovesti Svi se svađaju zbog njenih zahteva: Žena je napisala 18 uslova koje muškarac mora da ispuni da bi bio s njom, da li se vi slažete?
15:14 Porodica Pas oduševio 19,5 miliona ljudi: Samo da vidite kako očita bukvicu svom vlasniku jer ne sluša suprugu!
17:02 Ispovesti Dečak osvojio srca 4,5 miliona ljudi: Svima je presladak, a majka ne zna da li da se smeje ili da plače
13:58 Ispovesti Crna ženo, gde će ti duša: Lagala da ima rak i tražila pare za lečenje, evo na šta je trošila dobijeni novac!
11:54 Ispovesti „Služi me dok sam živ, ostaviću ti sve što imam“: Udala se u Nemačkoj za dedu od 80 godina, a kad je umro, doživela je šok!
22:07 Porodica Amerikanac se zbog žene preselio u Bosnu: "Ludim zbog ovoga, a ona ne razume šta mi tu nije jasno“
20:26 Poznati „Isplanirala sam svoju sahranu i natpis za spomenik“: Poznata glumica vodi tešku bitku s tumorom mozga
18:44 Porodica Deda naučio unuku neverovatan trik: Preslatka beba raspilavila ljude kada je pokazala šta zna da uradi
15:52 Ispovesti Marijana je stigla na svadbu bivšeg muža s poklonom: Kada su ga mladenci otvorili, svi gosti su zanemeli od šoka!
09:56 Horoskop Evo kako se održava plava kosa: Neće biti suva, neće se ispirati boja, sijaće se neverovatno
09:26 Horoskop U ponedeljak, 21. aprila, tri horoskopska znaka dobijaju znak nade za budućnost: Od danas će vam sve krenuti u životu, radujte se
08:55 Zdravlje Ako želite da smršate, doručkujte jaja: Doktor otkrio sa kojim namirnicama ih treba jesti
08:25 Zdravlje Ako ga pojedete može izazvati bol u stomaku, povraćanje, kvrarenje... Kako prepoznati pokvareno jaje posle kuvanja?
21:55 Horoskop U narednih 6 dana ćete se opariti: Do 26. aprila četiri horoskopska znaka očekuje iznenadni priliv novca, otplatićete sve dugove
21:27 Poznati Nije jedina omražena u Velikoj Britaniji: Pre Megan Markl na kraljevskom dvoru su mrzeli ovu ženu, evo zbog čega su morali da je trpe