Rodila je blizance, pa uradila DNK test dece: Rezultat je šokirao, nije joj bilo ni na kraj pameti da to može da se desi!

Vesti 28.08.2024 16:01 0

Majka je posle porođaja uradila DNK test kako bi utvrdila ko je otac njene dece. I iznenadila se.

bebe

Shutterstock

Devojka koja ima 19 godina rodila je blizance. Ona je imala intimne odnose istog dana sa dvojicom muškaraca, pa je posle porođaja uradila DNK test, kako bi utvrdila ko je otac njene dece. Kada je stigao test očinstva, usledio je šokantan rezultat.

DNK analiza je bila neočekivana

Rezultat DNK analize je pokazao da je momak s kojim je bila u vezi otac samo jednog blizanca! Tada je devojka dala uzorak DNK drugog partnera s kojim je bila intimna istog dana kada i sa svojim dečkom. Test je otkrio da je on biološki otac drugog deteta. Devojka je objasnila da je radila test očinstva jer nije bila sigurna ko je otac njene dece.

U medicini se ovaj fenomen dešava izuzetno retko, objasnio je doktor Tulio Horhe Franko iz Brazila. Nastaje kada majka oslobodi dve jajne ćelije koje zatim oplode dva spermatozoida različitih muškaraca.

Samo 20 takvih slučajeva u svetu

Žena mora da ima odnose sa dva muškarca u roku od nekoliko dana pre ili posle ovulacije da bi obe jajne ćelije bile oplođene. Ovaj slučaj iz Brazila je 20. slučaj zabeležen u svetu, a sada je objavljen u naučnom članku.

"Moguće je da se oplode dve jajne ćelije različitih muškaraca. Bebe dele genetski kod majke, ali rastu u različitim placentama", objasnio je doktor. Majka dece bila je šokirana nalazom DNK i rekla da nije znala da bi se to moglo dogoditi. Reakcija očeva blizanaca nije poznata.

Bonus video:

@najzena.rs Marku zamalo da odseku ruku zbog ujeda insekta #fyp #fy #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #fypシ゚viral @Marko Kovacevic ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading