Srpska svadba postala hit na internetu: Mladenci u salu ušli uz neobičnu pesmu i nasmejali 2 miliona ljudi!

Vesti 19.09.2024 20:33 0

Svadbeno veselje se pažljivo planira i uglavnom se ispunjavaju mladine želje, ali ovog puta nije bilo tako.

žena

Printscreen/TikTok

Jedna srpska svadba je postala pravi hit na internetu, i to zbog pesme koja je pratila ulazak mladenaca u salu za proslavu. Njačešće mladenci za tu priliku biraju nežne ljubavne pesme ili one koje su im obeležile vezu i imaju posebno značenje za njih, ili pak odaberu neku pesmu koja im se mnogo dopada. Ali jedan par je odabrao neobičnu pesmu, pa je snimak njihovog ulaska u salu za proslavu nasmejao milione ljudi na TikToku.

Kad ti dečko bira pesmu

Mlada je na TikToku objavila video snimak svoje svadbe i otkrila da je njen suprug odabrao pesmu za njihov ulazak u salu za venčanje. Naime, njih dvoje su u dvoranu ušlu uz službenu pesmu „Lige prvaka“. "Godinu i po dana planiraš romantično venčanje, a dečko odluči da izabere pesmu za ulazak u salu", napisala je u opisu videa mlada.

 

 

„Ja nisam imao hrabrosti to da tražim“

Video je prikupio preko dva miliona pregleda i skoro 200 hiljada lajkova. "I ja sam to hteo, ali nisam imao hrabrosti da tražim!", "Može, a za tortu ide F1 intro", "Baš me zanima ko će pobediti u vašem braku", „Da je živ i zdrav“, samo su neki od hiljada komentara ispod videa ovog simpatičnog novopečenog bračnog para.

Bonus video:

 

@najzena.rs Mladoženja ponizio mladu! Bolje joj je da se odmah razvede! #fypシ゚viral #fypシ #najzena #žena #muž #svadba ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading