"Uspela sam da uštedim svaki dinar": Mama podelila super ideju kako da dečiji rođendani prođu bez velikih troškova

Tatjana Badarević Vesti 01.10.2024 17:53 0

Organizovanje dečije rođendanske proslave može biti stresno i finansijski izazovno za svakog roditelja

rođendan

Shutterstock

 

Bet Tarbut-Rodžers na Instagramu je poznata kao mama koja deli odlične savete za uštedu novca u domaćinstvu i uradi sam trikove za dom. Ona je u jednoj od svojih novijih objava podelila tri saveta za uštedu novca za organizovanje dečije rođendanske zabave.

Organizovanje takve proslave može biti stresno i finansijski izazovno za svakog roditelja. Bet je u videu pokazala kako se užurbano priprema za proslavu petog rođendana svog sina te se pohvalila ukrasima za zabavu koje je povoljno kupila u jednoj prodavnici.

"Štednja novca na rođendanskim zabavama. Evo tri načina na koje sam uštedela novac na rođendanskoj zabavi svog sina", otkrila je.

 

 

Bet je rekla da je odlučila da pozove svu decu iz razreda svog sina, kako se nijedno dete ne bi osećalo isključeno, pa je istakla potrebu da bude još opreznija s troškovima.

Ona je u internetskoj radnji kupila jeftine balone koji su bili na posebnoj akciji, a koje sadrže bojice kako bi svako dete moglo obojiti i personalizovati svoju, a podeliće će ih sa parčićima torte.

Bet je kupila jeftine mafine. Skinula je ukrase koji su već bili na njima te je umesto njih stavila svoje koje je napravila od kupovne glazure. Ona je, takođe, na internetu kupila kartonske kutijice za obroke u koje će staviti sendviče ili parče pice.

Betnii pratioci bili su oduševljeni njenim savetima, a posebno idejom sa mafinima za koju su napisali da je "genijalna".

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Dečiji rođendani u Dubaiu se slave skroz drugačije, evo šta sve deca mogu da rade #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading