Danas se odvija anularno solarno pomračenje u Vagi: 4 znaka Zodijaka će posebno osetiti ovu energiju, bolje obratite pažnju

Nedeljko Tišanović Vesti 02.10.2024 15:57 0

Saznajte šta vam planete spremaju...

Shutterstock/muratart

Shutterstock/muratart

Danas se odvija anularno solarno pomračenje u Vagi. Ovo pomračenje donosi pojačane emocije i otkrivanje istina iz podsvesti. Jupiter u Blizancima upozorava na lako podleganje pritisku vršnjaka, naglašavajući važnost autentičnog života. Sunce u konjunkciji sa Lilith podseća nas da konvencionalno i nekonvencionalno često koegzistiraju. Neka sezona Vage otkrije razne aspekte svega, a fokus je na 4  znaka Zodijaka koji će najviše osteiti ovu energiju. 

Jarac

Jarče, neki dani su najbolji za visoke akcije, ali to nije energija srede za tebe. Umesto toga, odluči da usporiš i opustiš se. Iako je 2. oktobar dan solarnog pomračenja, bićeš u boljoj situaciji ako ostaneš prizemljen i smiren umesto uzbuđen i hiperaktivan. Ovo će otključati skrivene blagodati ovog ,0dana za tebe. Samo zapamti: pomračenje će izazvati emocionalne fluktuacije i promene u kolektivu. Ali ako se osloniš na gorenavedenu poruku, moći ćeš da se povežeš sa svojom strpljivom stranom i sprečiš da sporedni efekti solarno pomračenja utiču na tvoj život.

Lav

Lave, da, uvek će biti prostora za rast, transformaciju, nove odluke i nove avanture, ali to ne znači da nešto nije u redu sa tvojim dosadašnjim putovanjem ili trenutnom situacijom. Ako to prihvatiš, skrivene blagodati dana će se manifestovati za tebe. Pomoći će ti da izlečiš svoje srce. Ako osetiš potrebu, uradi vežbu pisanja u dnevniku na ovaj dan sa setom pitanja koja će ti pomoći da zaviriš duboko u sebe i razumeš svoje motive. Evo jednog da te pokrene: Šta zamišljaš kao najveću moguću budućnost za sebe i zašto?

Ovan

Kritičari mogu govoriti šta god žele, a neprijatelji te mogu pokušati saplesti, ali dokle god ostaneš odlučan, pobedićeš. Imaš kosmičke snage koje te podržavaju! Za neke, ova blagodet će se manifestovati kao karmička nadoknada za povrede koje si doživeo u prošlosti. Posmatraj i beleži. Ovo će to biti iskustvo koje će ti konačno omogućiti da započneš svoj put isceljenja.

Ribe

Ribe, neka te srce vodi danas. Ovo mogu biti nasumiči impulse da učiniš nešto uzvišeno, slatko ili intrigantno. Na primer, posetiti lokalni muzej, pojedi sladoled iz lokalne poslastičarnice, izreži velike bundeve za svoj trem, ili nešto slično. Sve dok to radiš za svoje samopouzdanje, bićeš sjajno. Ako osetiš potrebu, pozovi druge da ti se pridruže u ovim sporednim poduhvatima i zabavnim avanturama. Dobra vremena su pred tobom.


Bonus video: 

@najzena.rs Tri horoskopska znaka u oktobru čeka neviđena sreća #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading